MFC-8880DN

Talleta puhelinnumerot Brotherin muistiin numerovalintaa varten.

Brotherin muistiin voi tallettaa puhelinnumeroita sekä Pika- että Lyhytvalintamuistiin. Numerot eivät poistu muistista vaikka laitteesta katkaistaan virta.

VAIHE A: PIKAVALINTANUMEROIDEN TALLETUS

Laitteessa on 20 Pikavalintanäppäintä joiden taakse voit tallettaa 40 fax- tai puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta automaattista numerovalintaa varten.

Pikavalintamuistiin tallettaminen ohjauspaneelista:
  1. Pikavalintanumeron ohjelmointi alkaa painamalla vastaavaa Pikavalintanäppäintä.

Pikavalintanäppäimet numero 21 ... 40 saadaan käyttöön painamalla ensin näppäin SHIFT alas, pitämällä alhaalla ja sitten painamalla haluttua Pikavalintanäppäintä.

2. Paina 1.

3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä numeron tyyppi.

Vaihtoehdot ovat FAX/PUH, SÄHKÖPOSTI ja IFAX.

4. Paina OK.

5. Tee jompikumpi:

• Jos valitsit FAX/PUH vaiheessa 3, kirjoita fax- tai puhelinnumero numeronäppäimistöllä.

Numeron suurin pituus on 20.

Jos numeroon täytyy lisätä tauko, sen saa painamalla Redial/Pause-näppäintä halutussa kohdassa. Tauon pituus on 3.5 sekuntia.

Numeroon voi lisätä useita taukoja painamalla Redial/Pause useampia kertoja.

• Jos valitsit SÄHKÖPOSTI tai IFAX vaiheessa 3, kirjoita sähköpostiosoite numeronäppäimistöllä.

Sähköpostiosoitteen suurin pituus on 60 merkkiä.

• Jos valitsit SÄHKÖPOSTI  vaiheessa 3 ja talletit sähköpostiosoitteen, voit käyttää sähköpostiosoitetta vain kun Brother on skannaustilassa.

• Jos valitsit IFAX vaiheessa 3 ja talletit sähköpostiosoitteen, voit käyttää sähköpostiosoitetta vain kun Brother on faxtilassa.

6. Paina OK.

7. Tee jompikumpi:

• Talleta pelkkä numero ilman nimeä jatkamalla vaiheesta 8.

• Kirjoita nimi numeronäppäimistöltä.

Nimen pituus on enintään 15 merkkiä.

8. Paina OK.

9. Tee jompikumpi:

• Jos numeron kanssa käytettävä faksaus/skannaustarkkuuden oletusarvo on riittävä, jatka vaiheesta 11.

• Jos valitsit FAX/PUH vaiheessa 3 ja muutat numeron kanssa käytettävää faksaus/skannaustarkkuutta, toimi näin:

1. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä NOR, HIENO, E.HIENO tai VALOK (STD, FINE, S. FINE tai PHOTO).

2. Paina OK.

3. Jatka vaiheesta 12.

• Jos valitsit SÄHKÖPOSTI vaiheessa 3 ja muutat sähköpostiosoitteen kanssa käytettävää faksaus/skannaustarkkuutta, toimi näin:

1. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä VÄRI100DPI, VÄRI200DPI, VÄRI300DPI, VÄRI600DPI, HARM100DPI, HARM200DPI, HARM300DPI, M/V200DPI tai M/V200x100 (COLOR100DPI, COLOR200DPI, COLOR300DPI, COLOR600DPI, GRAY100DPI, GRAY200DPI, GRAY300DPI, B&W200DPI tai B&W200x100).

2. Paina OK.

3. Jatka vaiheesta 10.

• Jos valitsit IFAX vaiheessa 3 ja muutat numeron kanssa käytettävää faksaus/skannaustarkkuutta, toimi näin:

1. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä NOR, HIENO tai VALOK (STD, FINE tai PHOTO).

2. Paina OK.

3. Jatka vaiheesta 12.

10. Tee jompikumpi:

• Jos valitsit mustavalkovaihtoehdon vaiheessa 9, valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä tiedostomuoto jota käytetään lähetettäessä tiedosto tietokoneeseen.

Voit valita TIFF, PDF tai SECURE PDF.

• Jos valitsit harmaasävy- tai värivaihtoehdon vaiheessa 9, valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä tiedostomuoto jota käytetään lähetettäessä tiedosto tietokoneeseen.

Voit valita PDF, SECURE PDF, JPEG tai XPS.

11. Paina OK.

12. Tee jompikumpi:

• Talleta toinen pikavalintanumero toistamalla vaiheet 1 .... 11.

• Jos pikavalintanumerot on talletettu, paina Stop/Exit.

VAIHE B: LYHYTVALINTANUMEROIDEN TALLETUS

Brotherin muistiin mahtuu jopa 300 lyhytvalintanumeroa. Lyhytvalintanumeroa käytetään valitsemalla muistipaikan numero kolmella numerolla.

Lyhytvalintamuistiin tallettaminen ohjauspaneelista:
  1. Paina SHIFT alas ja pidä alhaalla.

2. Paina SEARCH/SPEED DIAL.

3. Päästä SHIFT irti.

4. Kirjoita muistipaikan osoite kolmella numerolla minne numero talletetaan.

Numerot ovat välillä 001-300.

5. Paina 1.

6. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä numeron tyyppi.

Vaihtoehdot ovat FAX/PUH, SÄHKÖPOSTI ja IFAX.

7. Paina OK.

8. Tee jompikumpi:

• Jos valitsit FAX/PUH vaiheessa 6, kirjoita fax- tai puhelinnumero numeronäppäimistöllä.

Numeron suurin pituus on 20.

Jos numeroon täytyy lisätä tauko, sen saa painamalla Redial/Pause-näppäintä halutussa kohdassa. Tauon pituus on 3.5 sekuntia.

Numeroon voi lisätä useita taukoja painamalla Redial/Pause useampia kertoja.

• Jos valitsit SÄHKÖPOSTI  tai IFAX vaiheessa 6, kirjoita sähköpostiosoite numeronäppäimistöllä.

Sähköpostiosoitteen suurin pituus on 60 merkkiä.

• Jos valitsit SÄHKÖPOSTI vaiheessa 6 ja talletit sähköpostiosoitteen, voit käyttää sähköpostiosoitetta vain kun Brother on skannaustilassa.

• Jos valitsit IFAX vaiheessa 6 ja talletit sähköpostiosoitteen, voit käyttää sähköpostiosoitetta vain kun Brother on faxtilassa.

9. Paina OK.

10. Tee jompikumpi:

• Talleta pelkkä numero ilman nimeä jatkamalla vaiheesta 11.

• Kirjoita nimi numeronäppäimistöltä.

Nimen pituus on enintään 15 merkkiä.

11. Paina OK.

12. Tee jompikumpi:

• Jos numeron kanssa käytettävä faksaus/skannaustarkkuuden oletusarvo on riittävä, jatka vaiheesta 14.

• Jos valitsit FAX/PUH vaiheessa 6 ja muutat numeron kanssa käytettävää faksaus/skannaustarkkuutta, toimi näin:

1. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä NOR, HIENO, E.HIENO tai VALOK (STD, FINE, S. FINE tai PHOTO).

2. Paina OK.

3. Jatka vaiheesta 15.

• Jos valitsit SÄHKÖPOSTI vaiheessa 6 ja muutat sähköpostiosoitteen kanssa käytettävää faksaus/skannaustarkkuutta, toimi näin:

1. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä VÄRI100DPI, VÄRI200DPI, VÄRI300DPI, VÄRI600DPI, HARM100DPI, HARM200DPI, HARM300DPI, M/V200DPI tai M/V200x100 (COLOR100DPI, COLOR200DPI, COLOR300DPI, COLOR600DPI, GRAY100DPI, GRAY200DPI, GRAY300DPI, B&W200DPI tai B&W200x100).

2. Paina OK.

3. Jatka vaiheesta 13.

• Jos valitsit IFAX vaiheessa 6 ja muutat numeron kanssa käytettävää faksaus/skannaustarkkuutta, toimi näin:

1. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä NOR, HIENO tai VALOK (STD, FINE tai PHOTO).

2. Paina OK.

3. Jatka vaiheesta 15.

13. Tee jompikumpi:

• Jos valitsit mustavalkovaihtoehdon vaiheessa 12, valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä tiedostomuoto jota käytetään lähetettäessä tiedosto tietokoneeseen.

Valinnat ovat TIFF, PDF tai SECURE PDF.

• Jos valitsit harmaasävy- tai värivaihtoehdon vaiheessa 12, valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä tiedostomuoto jota käytetään lähetettäessä tiedosto tietokoneeseen.

Valinnat ovat PDF, SECURE PDF, JPEG tai XPS.

14. Paina OK.

15. Tee jompikumpi:

• Talleta lisää lyhytvalintanumeroita toistamalla vaiheet 1 .... 14.

• Jos lyhytvalintanumerot on talletettu, paina Stop/Exit.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-8880DN