MFC-990CW

Talleta puhelinnumerot Brotherin muistiin numerovalintaa varten (Lyhytvalintamuisti)

Brotheriin voi tallettaa puhelinnumeroita Lyhytvalintamuistiin. Numerot eivät poistu muistista vaikka laitteesta katkaistaan virta.

Lyhytvalintamuistiin tallettaminen:

Lyhytvalintanumeroa käytetään valitsemalla muistipaikan numero, muistipaikka annetaan kahdella numerolla laitteen numeronäppäimistöltä. Lyhytvalintanumeron voi valita painamalla Paina Speed Dial-näppäintä, muistipaikka kahdella numerolla, Faksin lähettäminen (Send a fax) ja sitten Black Start (Mono Start) tai Color Start (Colour Start). Lyhytvalintamuistiin mahtuu 100 numeroa. Lyhytvalintanumeroita voi tallettaa seuraavasti:

1. Paina Speed Dial.

2. Paina Lisää (More).

3. Paina Aseta lyhytvalinta (Set Speed Dial).

4. Tee jompikumpi:
    Kirjoita nimi numeronäppäimistöltä (pituus enintään 16 merkkiä) ja paina OK.
    -TAI-
    Talleta pelkkä numero ilman nimeä painamalla OK.

5. Kirjoita fax- tai puhelinnumero (Numeron suurin pituus on 20).

6. Paina OK.

7. Tee jompikumpi:
    Kirjoita toinen fax- tai puhelinnumero (Numeron suurin pituus on 20) ja paina OK.
    -TAI-
    Jos et talleta enempää numeroita, paina OK.

8. Valitse muistipaikka minne numero talletetaan jommallakummalla tavalla:
    Valitse seuraava muistipaikka painamalla OK.
    -TAI-
    Kirjoita kosketusnäytöllä kahdella numerolla muistipaikan numero minne numero talletetaan. Paina OK.

Jos valitsemasi muistipaikka on jo varattu, näytön OK-nappia ei voi painaa. Valitse toinen muistipaikka.

9. Kun näytössä näkyy oikea asetus, paina OK.

10. Tee jompikumpi:
    Jos talletat enemmän numeroita, jatka vaiheesta 2.
    -TAI-
    Jos et talleta enempää numeroita, paina Stop/Exit.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-990CW