MFC-J430W

Miten tehdään pikavalintaryhmä sarjalähetystä varten.

Pikavalintaryhmiä käyttämällä voit lähettää saman faxviestin automaattisesti usealle eri vastaanottajalle (tunnetaan nimellä sarjalähetys) jotka saavat sinulta usein fakseja.

Voit luoda jopa 6 pientä ryhmää, tai yhden jopa 39 numeron kokoisen ryhmän. Jokainen ryhmä vie yhden lyhytvalintamuistipaikan. Ennen käyttöä kaikki faxnumerot on talletettava lyhytvalintamuistiin. Sitten yhdistetään kaikki numerot Pikavalintaryhmäksi.

Pikavalintaryhmä voidaan tallettaa Ohjauspaneelista näin:

VAIHE 1: LUO RYHMÄ OHJAUSPANEELISTA

VAIHE A: Tulosta raportti Pikanumerot
*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohdasta "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina MENU.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Tulosta rap. (Print Reports).

3. Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Pikanumerot (Quick Dial).

5. Paina OK.

6. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Aakkosjärjestys tai Numerojärjestys (Alphabetical Order tai Numerical Order).

7. Paina OK.

8. Paina Brotherin ohjauspaneelin näppäintä MONO START.

Raportti Pikanumerot tulostetaan.

9. Paina STOP/EXIT.

image

Kuvassa on ote raportista Pikanumerot jossa kaksi muistipaikkaa on käytössä.

<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Paina MENU.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Tulosta rap (Print Reports).

3. Paina Tulosta rap.

4. Paina Pikanumerot (Quick Dial).

5. Paina Aakkosjärjestys tai Numerojärjestys.

6. Paina Brotherin ohjauspaneelin näppäintä START.

7. Paina STOP/EXIT.

image

Kuvassa on ote raportista Pikanumerot jossa kaksi muistipaikkaa on käytössä.

VAIHE B: Luo pikavalintaryhmä
*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohdasta "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina Nuoli ylöspäin -näppäintä (Speed Dial).

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Luo ryhmiä (Setup Groups).

3. Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä ryhmän numero.

Vaihtoehdot ovat RYHMÄ 1- - 6 (GROUP1, GROUP2, GROUP3, GROUP4, GROUP5, GROUP6).

5. Paina OK.

6. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä lyhytvalintamuistipaikan osoite kahdella numerolla jonne ryhmä talletetaan.

7. Paina OK.

8. Tee jompikumpi:

• Jos et muuta ryhmän nimeä, jatka vaiheesta 9.

• Jos muutat ryhmän nimen, toimi seuraavasti:

1. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Muuta ryhmän nimi (Change Group Name).

2. Paina OK.

3. Anna ryhmälle nimi numeronäppäimistöltä.

4. Paina OK.

5. Jatka vaiheesta 9.

9. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Lisää numero (Add number).

10. Paina OK.

11. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Aakkosjärjestys tai Numerojärjestys (Alphabetical Order tai Numerical Order).

12. Paina OK.

13. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä ryhmään lisättävä numero.

14. Paina OK.

15. Tee jompikumpi:

• Jos lisäät ryhmään toisenkin numeron, toista vaiheet 9 - -  14.

• Jos kaikki numerot on lisätty ryhmään, toimi seuraavasti:

1. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Valmis (Complete).

2. Paina OK.

3. Jatka vaiheesta 16.

16. Tee jompikumpi:

• Jos luot toisenkin ryhmän, toista vaiheet 4 - - 14.

• Jos olet valmis, paina STOP/EXIT.

<Kosketusnäyttömalleille>

1. Paina Pikanumerot (SpeedDial).

2. Paina Aakkosjärjestys tai Numerojärjestys (Alphabetical tai Numerical).

3. Paina Lisää (More).

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Luo ryhmiä (Setup Groups).

5. Paina Luo ryhmiä.

6. Anna ryhmälle nimi kosketusnäytön näppäimistöltä.

7. Paina OK.

8. Kun näytölle tulee seuraava vapaa ryhmänumero, paina OK. Ryhmä luodaan automaattisesti seuraavaan vapaaseen lyhytvalintamuistipaikkaan.

9. Lisää numeroita ryhmään painamalla niitä siten että sen viereen tulee punainen ruksi.

10. Paina OK.

Jos haluat listata numerot aakkosjärjestyksessä, paina image

11. Kun näyttöön tulee ryhmänimi ja -numero, paina OK.

12. Tee jompikumpi:

Tulosta luettelo kaikista muistissa olevista lyhytvalintanumeroista

image

Raportin ryhmäsivu (Group Dial) luetteloi kaikki muistissa olevat ryhmät. Kuvan raportissa lyhytvalintanumerot 002 ja 004 kuuluvat ryhmään 1 (TRAINING), joka taas on talletettu lyhytvalintamuistipaikkaan 004. Sarakkeessa Group näkyy mihin ryhmään ao. numero kuuluu. Jos sarakkeessa näkyy "G1" silloin numero kuuluu ryhmään 1.

Sarjalähetyksessä sama viesti lähetetään kaikille ryhmän jäsenille järjestyksessä yksi kerrallaan. Kun dokumentti on skannattu muistiin, laite valitsee ensin ryhmän ensimmäisen jäsenen numeron, lähettää faksin, sulkee linjan ja valitsee ryhmän toisen jäsenen numeron, jne. Näin jatketaan kunnes koko ryhmä on käyty läpi.

Jos lähetys ei onnistu koska vastaanottaja on varattu tai linjalla on häiriö, Brother ohittaa numeron ja lähettää ryhmän seuraavaan numeroon. Kun koko ryhmä on käyty läpi, Brother yrittää lähettää uudestaan niihin numeroihin joihin ei vielä saatu yhteyttä.

Kun koko ryhmä on käyty läpi, Brother tulostaa sarjalähetysraportin jossa nähdään mitkä vastaanottajat saivat viestin oikein ja ketkä eivät. Tämä raportti tulostuu automaattisesti eikä sitä voi kytkeä pois päältä.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J430W