MFC-820CW

Yksi tai useampi väreistä ei tulostu (tyhjää). Mitä tehdä?

Jos yksi tai useampi musteväri puuttuu kirjoittimesi tulosteista (vastaanotettu faksi, kopio ja/tai PCltä tulostettu asiakirja), suuttimet tai mustesuihku ovat tukkeutuneet tulostinpäässä tai ko. värikasetti ei ole asennettu oikein. Tarkista, että värikasetit ovat kunnolla asennetut ja/tai puhdista tulostinpään niin ongelma voi ratketa.

Tarkista onko värikasetit asennettu oikein seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Avaa skannerin kansi nostamalla oikeasta reunasta niin ylös että se lukittuu paikoilleen.

2. Poista värikasetti, joka ei tulosta vetämällä valkoista muovikoukkua (joka on lukittuna kasetin reunan yli) itseäsi kohti ja nosta sitten kasetti pois.

3. Asenna kasetti takaisin. Paina kasetin päätä KUNNOLLA alaspäin, kunnes kasetti on kunnolla pohjassa. Paina valkoista koukkua kohti kasettia, varmistaaksesi, että koukku on kunnolla kiinni kasetin yläreunuksen yli.

4. Nosta skannerin kantta niin että kannen tuki vapautuu ja paina skannerin kannen tukea kevyesti alaspäin kunnes kansi on kiinni.

5. Laitteesi kuuluu nyt aloittaa puhdistaminen automaattisesti ja nestekidenäytössä näkyy vuoron perään "PUHDISTAA" ja "ODOTA HETKI". Kun laite on suorittanut puhdistuksen, nestekidenäyttöön tulee päivämäärä ja aika. Tulosta testisivu nähdäksesi tulostuvatko nyt kaikki värit:

1. Paina Ink-näppäintä.
    2. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä Testitulostus (Test Print).
    3. Vahvista valinta painamalla OK.
    4. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä Tulostuslaatu (Print Quality).
    5. Vahvista valinta painamalla OK. Paina Color(Colour) Start niin testisivu tulostetaan.

Jos yksi tai useampi väri vielä puuttuu tulosteesta tulostuspään puhdistaminen voi korjata tilanteen. Kun puhdistat tulostuspään on sinulla vaihtoehto puhdistaa VAIN MUSTA, kolme väriä samalla (SYAANI, KELTAINEN ja MAGENTA) tai kaikki neljä väriä kerralla. Tässä tilanteessa suosittelemme, että puhdistat vain sen värin, joka ei toiminut. Jos kuitenkin useampi kuin yksi väri puuttui, niin valitse KAIKKI. Puhdista tulostuspää seuraavasti:

Tulostuspään puhdistaminen

1. Paina Ink-näppäintä.

2. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä Puhdistus (Cleaning).

3. Vahvista valinta painamalla OK.

4. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä väri joka ei tulostu
    -TAI-
    Valitse KAIKKI (ALL) jos useampi värillinen väri ei tulostu.

5. Vahvista valinta painamalla OK.

6. Laitteesi aloittaa puhdistamisen automaattisesti ja nestekidenäytössä näkyy vuoron perään "PUHDISTAA" ja "ODOTA HETKI". Kun laite on suorittanut puhdistuksen, nestekidenäyttöön tulee päivämäärä ja aika.

7. Tulosta testisivu:

1. Paina Ink-näppäintä.
    2. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä Testitulostus (Test Print).
    3. Vahvista valinta painamalla OK.
    4. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä Tulostuslaatu (Print Quality).
    5. Vahvista valinta painamalla OK. Paina Color(Colour) Start niin testisivu tulostetaan.
Jos yksi tai useampi väri vielä puuttuu tulosteesta puhdista tulostuspää vielä 4 kertaa. Puhdistusteho on parempi jos pidät puhdistusten välillä neljännestunnin tai puolen tunnin tauon. Tulosta puhdistuksen jälkeen testisivu ja tarkasta tulos.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-820CW