MFC-210C

Käytän Brother Control Center 2.0 Skannaus sähköpostiin-toimintoa (Scan to Email) ja yritän liittää useita sivuja yhdeksi sähköpostiviestin liitetiedostoksi mutta jokaisesta sivusta luodaan oma sähköpostiviestinsä.

Jos haluat skannata useampia sivuja yhteen tiedostoon, katso UKK "Käytössä on Windows. Kuinka skannataan useita sivuja yhteen tiedostoon kun oletusarvona jokainen sivu talletetaan omaan tiedostoonsa?".

Ohjelmaan on saatavana korjaustiedosto joka ratkaisee ongelman. Toimi seuraavasti ja lataa ja asenna tiedosto.

Ennen kuin voit asentaa korjaustiedoston, Brother Control Center 2.0 kuvakkeen täytyy olla näkyvissä tehtäväpalkissa näytön oikeassa alanurkassa.

1. Luo uusi kansio työpöydälle. Napsauta työpöytää oikealla hiirennäppäimellä, valitse Uusi ja Kansio. Työpöydälle luodaan uusi kansio jonka nimi on "Uusi kansio".

2. Napsauta kansiota oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Uusi nimi. Anna kansiolle nimi BROTHER.

3. Avautuu Brother-Ohjelmiston Käyttöoikeussopimus. Napsauta Hyväksyn.

4. "Tiedostojen lataaminen" ilmestyy. Napsauta TALLENNA. "Tallenna nimellä" ilmestyy.

5. Valitse "KOHDE"-alasvetovalikosta TYÖPÖYTÄ. Kaksoinapsauta "Brother" -kansiota ja napsauta TALLENNA. Korjaustiedoston lataaminen alkaa.

6. Kun lataus on valmis, latausikkuna häviää tai näet viestin "Lataaminen suoritettu loppuun". Jos "Lataaminen suoritettu loppuun" ilmestyy, napsauta Sulje.
    Jos Brother-Ohjelmiston Käyttöoikeussopimus -ikkuna on vielä auki, sulje se napsauttamalla punaista "X" ruutua  ikkunan oikeassa yläkulmassa.
  1. Siirry Työpöydälle, kaksoisnapsauta "Brother" -kansiota ja paikallista suoritettava tiedosto "brcc20" (.exe saattaa näkyä tiedostonimen perässä).
  2. Kaksoisnapsauta "brcc20 (.exe)" niin tiedosto puretaan. Avautuu ikkuna "Zip Self-Decompression".

3. Anna tiedostonimen olla sellaisena kuin on ja napsauta DECOMPRESS (X). "The decompression process was successful" ilmestyy.

4. Napsauta OK. Siirry kansioon "Brother" ja etsi tiedosto "setup(.exe)".

5. Kaksoisnapsauta nimeä "Setup(.exe)". Asennus käynnistyy.

6. Napsauta Next.

7. Napsauta Yes.

8. Napsauta Finish.

9. "Sinun on käynnistettävä tietokoneesi uudelleen. Käynnistätkö tietokoneen uudelleen nyt?" ilmestyy. Napsauta OK.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7010, DCP-7010L, MFC-210C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-620CN, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-8440