DCP-110C

Käytössä on Windows. Asensin laiteohjaimen ja verkkoskannaus toimi alussa mutta lopetti sitten toimintansa. Mitä tehdä?

Jos verkkoskannaus on toiminut ennen mutta lopetti toimintansa, tarkista ensin onko näytössä jokin virheilmoitus ja tarkista UKK-sivulta miten ko. virheilmoituksen kanssa on toimittava. Jos laite ei ilmoita virheestä, toimi seuraavasti.

1. Avaa Ohjauspaneeli ("Control Panel").
    *Windows XP-käyttäjät
     Jos käytössä on klassinen näkymä (Classic View):
     Valitse Start -> Settings -> Control Panel.

Jos käytössä on luokitusnäkymä (Category View):
     Valitse Start -> Control Panel.

*Windows 98/98SE/Me/2000-käyttäjät
      Valitse Start -> Settings -> Control Panel.

2. Kaksoisnapsauta Skannerit ja kamerat (Scanners and Cameras).
  3. Napsauta mallisi skannerikuvaketta oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Ominaisuudet (Properties).
  4. Valitse välilehti Verkkoasetukset (Network Setting) ja napsauta kohtaa Selaa (Browse).

1. Valitse mallisi nimi listalta ja napsauta OK.

1. Poistu painamalla OK.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-310CN, DCP-540CN, DCP-750CW, MFC-210C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-410CN, MFC-440CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-5860CN, MFC-620CN, MFC-845CW