MFC-410CN

Kun avaan tilanäytön tulee ilmoitus Ei laitetta ("No Device"). Mitä tehdä?

Jos yhteys tulostimeen on kunnossa tämä voi johtua Status Monitor-ohjelmasta. Lataa ja asenna korjaustiedosto seuraavasti.

1. Napsauta työpöytää oikealla hiirennäppäimellä, valitse avautuvasta valikosta Uusi ja KANSIO (FOLDER). Luodaan kansio nimeltä Uusi kansio joka näkyy työpöydällä.

2. Napsauta kansiota oikealla hiirennäppäimellä, valitse avautuvasta valikosta Uusi nimi ja kirjoita uusi nimi BROTHER.

3. Avautuu Brother End-User License Agreement. Napsauta Hyväksyn (I ACCEPT).

4. Avautuu ikkuna "File Download". Napsauta SAVE.

5. Alasvetovalikosta "SAVE IN" valitse Työpöytä (DESKTOP). Kaksoisnapsauta kansiota "Brother" ja napsauta SAVE. Lataus alkaa.

6. Kun lataus on valmis, tulee ilmoitus "Download complete". Jos ikkuna "Download complete" ei sulkeudu itsestään, valitse Close.
    Jos ikkuna Brother End-User License on vielä auki, sulje se oikean yläkulman "X"-laatikosta.

7. Windows 98/ 98SE/ Me/ 2000-käyttäjät:
    Valitse START -> SETTINGS -> PRINTERS.

Windows XP-käyttäjät:
    Valitse START -> PRINTERS AND FAXES.

8. Napsauta tulostinkuvaketta oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Ominaisuudet (Properties).

9. Valitse välilehti Yleiset (General).

10. Kohtaan "Comment" täytyy kirjoittaa tekstiä. Jos kenttä on tyhjä, kirjoita mitä tahansa. Esim: MFC420CN

*Windows 2000/ XP-käyttäjät:
  1. Paina yhtä aikaa näppäimiä Ctrl, Alt ja Del ja valitse Tehtävienhallinta (Task Manager).

2. Valitse välilehti Prosessit (Processes) ja katso saraketta Vedoksen nimi (Image Name).

3. Etsi sarakkeesta Vedoksen nimi prosesseja "Brmfcmon.exe" ja "Brmfcwnd.exe"

• Jos prosessien nimet löytyvät:
      Sulje Tehtävienhallinta ja käynnistä tietokone uudelleen ja jatka seuraavasta kohdasta.

• Jos ei löydy yhtäkään mainituista prosesseista:
      Sulje Tehtävienhallinta ja jatka seuraavasta kohdasta.

4. Kaksoisnapsauta työpöydällä kansiota "BROTHER" ja hae tiedosto brlm.EXE (kuvake on ZIP-tiedoston kuvake ja tiedostonimessä voi olla loppuliite .exe).

5. Kaksoisnapsauta nimeä brlm.EXE.

6. Avautuu ikkuna "ZIP Self Decompression". Valitse DECOMPRESS.

7. Tulee ilmoitus että tiedosto on purettu. Valitse OK.

Ongelma on ratkaistu.

*Windows 98/ 98SE/ Me-käyttäjät:

1. Paina yhtä aikaa näppäimiä Ctrl, Alt ja Del ja valitse Lopeta tehtävä ("Close Program").

2. Tarkista että ikkunassa näkyy prosessit "Brmfcmon.exe" ja/tai "Brmfcwnd.exe".

• Jos prosessien nimet löytyvät:
      Valitse Cancel ja käynnistä tietokone uudelleen ja jatka seuraavasta kohdasta.

• Jos ei löydy yhtäkään mainituista prosesseista:
      Valitse Cancel ja jatka seuraavasta kohdasta.

3. Kaksoisnapsauta työpöydällä kansiota "BROTHER" ja hae tiedosto brlm.EXE (kuvake on ZIP-tiedoston kuvake ja tiedostonimessä voi olla loppuliite .exe).

4. Kaksoisnapsauta nimeä brlm.EXE.

5. Avautuu ikkuna "ZIP Self Decompression". Valitse DECOMPRESS.

6. Tulee ilmoitus että tiedosto on purettu. Valitse OK.

Ongelma on ratkaistu.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-310CN, FAX-1840C, MFC-210C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-410CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-620CN