HL-4150CDN

Miten suoritetaan manuaalinen kaksipuoleinen tulostus (Macintosh)

Toimi seuraavasti.

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

Manuaalinen kaksipuoleinen tulostus Vakiopaperikasetista 1 tai Lisäpaperikasetista (lisävaruste) (Kasetti 2)
  1. Osoita File ja valitse kohta "Print" niin avautuu ikkuna Print. (Täältä näet miten pääset ikkunaan Print.)
  2. Valitse alasvetovalikosta Paper Handling.
  3. Kohdasta Pages to Print valitse Even Only (Mac OS X 10.4: Valitse "Even numbered pages" ja osoita "Print"). Osota Print.

Mac OS X 10.4:
    Print dialog for Mac OS X 10.4

Mac OS X 10.5/ 10.6:
    Print dialog for Mac OS X 10.5/ 10.6

4. Poista sivut, joiden sivunumero on parillinen, ulostulotasolta ja käännä nippu ympäri. Aseta tulostetut sivut paperikasettiin siten että tyhjä puoli (se jolle seuraavaksi tulostetaan) osoittaa alas. Katso että tulostetun sivun yläreuna tulee kasetin etureunan puolelle.
  5. Avaa ikkuna Print. Valitse alasvetovalikosta Paper Handling.
  6. Kohdasta Pages to Print valitse Odd Only (Mac OS X 10.4: Valitse Odd numbered pages). Osoita Print.

Manuaalinen kaksipuoleinen tulostus Monitoimialustalta (MT-alusta)
  1. Osoita File ja valitse kohta "Print" niin avautuu ikkuna Print. (Täältä näet miten pääset ikkunaan Print.)
  2. Valitse alasvetovalikosta Paper Handling.
  3. Kohdasta Page Order valitse Reverse. Kohdasta Pages to Print valitse Even Only (Mac OS X 10.4: Valitse Even numbered pages). Osoita Print.

Mac OS X 10.4:
    Print dialog for Mac OS X 10.4

Mac OS X 10.5/ 10.6:
    Print dialog for Mac OS X 10.5/ 10.6

4. Aseta tulostetut sivut paperikasettiin siten että tyhjä puoli (se jolle seuraavaksi tulostetaan) osoittaa alas. Katso että tulostetun sivun yläreuna tulee kasetin etureunan puolelle.
  5. Avaa ikkuna Print. Valitse alasvetovalikosta Paper Handling.
  6. Kohdasta Page Order valitse Normal. Kohdasta Pages to Print valitse Odd Only (Mac OS X 10.4: Valitse Odd numbered pages). Osoita Print.

Mac OS X 10.4:
    Print dialog for Mac OS X 10.4

Mac OS X 10.5/ 10.6:
    Print dialog for Mac OS X 10.5/ 10.6

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, HL-4140CN, HL-4150CDN, HL-4570CDW, HL-4570CDWT, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW