HL-2240D

Miten suoritetaan manuaalinen kaksipuoleinen tulostus (Mac OS X 10.4.11/ 10.5.x/ 10.6.x).

Toimi seuraavasti.
HUOM: Kuvat esittävät tietyn käyttöjärjestelmän ikkunoita jotka voivat olla erinäköisiä kuin sinun Brotherisi.

Automaattisessa kaksipuolisessa tulostuksessa voi käyttää paperikokoja A4, Letter, Legal ja Folio, tavallista tai uusiopaperia, paino välillä 60 - 105 g/m2

BR-Script-tulostinohjain (PostScript emulaattori) ei tue manuaalista kaksipuoleista tulostusta.

Mac OS X 10.4.x käyttäjät:

1. Osoita File ja valitse kohta "Print" niin avautuu ikkuna Print
    (Katso "Miten muutetaan tulostinohjaimen asetuksia (Mac OS X)".)
  2. Valitse alasvetovalikosta Paper Handling.
  3. Valitse Odd numbered pages ja osoita Print.
    Print dialog- Paper Handling

4. Poista sivut ulostulotasolta ja käännä nippu ympäri. Aseta tulostetut sivut paperikasettiin, valitse Even numbered pages ja osoita Print.
Mac OS X 10.5.x/ 10.6.x käyttäjät:
  1. Open the Print dialogue.
    (Katso "Miten muutetaan tulostinohjaimen asetuksia (Mac OS X)".)
  2. Valitse alasvetovalikosta Paper Handling.
  3. Kohdasta Pages to Print valitse Odd Only ja osoita Print.
    Print dialog- Paper Handling

4. Poista sivut ulostulotasolta ja käännä nippu ympäri. Aseta tulostetut sivut paperikasettiin. Kohdasta Pages to Print valitse Even Only ja osoita Print.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2130, HL-2132, HL-2135W, HL-2240, HL-2240D, HL-2250DN, HL-2270DW