HL-5270DN

Miten suoritetaan manuaalinen kaksipuoleinen tulostus (Mac OS X 10.3 ja uudemmat)?

Toimi seuraavasti:

Manuaalinen kaksipuoleinen tulostus paperikasetista

1. Osoita File ja valitse kohta "Print" niin avautuu ikkuna Print.

2. Valitse kohdan Presets alasvetovalikosta Paper Handling.

3. Valitse "Even numbered pages" ja osoita Print.
  1. Kun sivut on tulostettu, poista sivut, joiden sivunumero on parillinen, ulostulotasolta ja käännä nippu ympäri. Aseta tulostetut sivut paperikasettiin siten että tyhjä puoli (se jolle seuraavaksi tulostetaan) osoittaa alas. Katso että tulostetun sivun yläreuna tulee kasetin etureunan puolelle.

2. Valitse kohdan Presets alasvetovalikosta Paper Handling kuten tehtiin vaiheessa 2.

3. Valitse "Odd numbered pages" ja osoita Print.

Manuaalinen kaksipuoleinen tulostus Monitoimialustalta

1. Avaa monitoimialusta ja laske se alas.
  1. Vedä alustan paperituki ulos.
  1. Nosta paperintuki ylös niin ulostulotasolle tulleet paperit eivät valu alas tasolta, tai poista paperi tasolta heti sen tultua ulos tulostimesta.

1. Aseta monitoimialustalle paperia. Katso että pino ei peitä paperinohjaimessa olevaa maksimitason merkkiä.
  1. Paina paperinohjainta niin voit siirtää ohjaimet paperin leveyden mukaan.
  1. Osoita File ja valitse kohta "Print" niin avautuu ikkuna Print.

2. Valitse kohdan Presets alasvetovalikosta Paper Handling.

3. Valitse "Even numbered pages" ja osoita Print.
  1. Kun sivut, joiden sivunumero on parillinen, on tulostettu, poista ne ulostulotasolta ja käännä nippu ympäri. Aseta tulostetut sivut monitoimialustalle siten että tyhjä puoli (se jolle seuraavaksi tulostetaan) osoittaa ylös. Katso että tulostetun sivun yläreuna tulee alustan etureunan puolelle.

2. Valitse kohdan Presets alasvetovalikosta Paper Handling kuten vaiheessa 5.

3. Valitse "Odd numbered pages" ja osoita Print.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-5240, HL-5250DN, HL-5270DN, HL-5280DW