HL-2040

Viimeisen tulostustyön uudelleentulostus?

Voit tulostaa asiakirjan uudelleen lähettämättä sitä uudelleen tietokoneesta. Uudelleentulostus suoritetaan painamalla Go-nappi alas ja pitämällä sitä alhaalla noin 4 sekuntia kunnes kaikki merkkivalot (Toner, Drum, Paper, Ready) syttyvät.

• Uudelleentulostus toimii vain jos tulostustyön koko on yksi sivu.
  • Jos uudelleentulostusta ei haluta käyttää, esim. jos vieraat käyvät tulostamassa sinun tulosteitasi uudelleen, voit ottaa toiminnon pois päältä. Avaa tulostinohjain ja valitse välilehti Lisäasetukset ja sieltä Laiteasetukset (5). Valitse kohta Tulostusjono ja ota ruksi pois ruudusta Käytä uudelleentulostusta.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2030, HL-2040, HL-2070N