DCP-115C

Mistä löytyy laitteen USB-portti? Se ei ole takaseinässä.

USB-portti löytyy laitteen kannen alta mustekasettien vierestä. Nosta skanneriyksikkö ylös oikeasta reunasta niin että se lukittuu yläasentoonsa. USB-kaapeli liitetään USB-symbolilla merkittyyn liittimeen. Älä yritä työntää sitä verkkoliitäntään (jos koneessa on lankaverkkoliitäntä). USB-portti on sivulta katsoen oikeanpuolimmainen kuten alla näkyy.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW, MFC-210C, MFC-215C, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-620CN, MFC-820CW