MFC-845CW

Aina, kun joku yrittää jättää viestin, kuuluu vain outoja ääniä ja joskus korkea vingahdus. Mikä on vikana?

Ongelma on se, että laitteen Viestikeskus on Fax/Puh-tilassa eikä Viestikeskustílassa. F/P-tila ei salli ääniviestien nauhoitusta. Sinun täytyy muuttaa Viestikeskuksen asetuksia seuraavasti:

<VAIHE 1> Viestikeskuksen vastausviestin nauhoittaminen:

Viestikeskuksen vastausviestin (PUHVAST VIESTI) nauhoittaminen on viestikeskuksen käyttöönoton ensimmäinen vaihe ennen Viestikeskuksen kytkemistä päälle. Varmista, että vastausviesti on korkeintaan 20 sekuntia pitkä.

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu.

2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Faksaus ja paina OK.

3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä PUHVAST.ASET. (Setup Msg Ctr tai Setup TAD) ja paina OK.

4. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä PUHVAST.VIESTI (OGM) ja paina OK.

5. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä VIESTIKESKUS (Msg Ctr OGM tai TAD Message) ja paina OK.

6. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä VIESTINÄÄNITYS (Record OGM. tai Record MSG) ja paina OK.

7. Äänitä viesti laitteen sisään rakennetulla mikrofonilla. Paina Stop/Exit viestin lopussa.

8.  Viestikeskus toistaa vastausviestin.

9. Paina Stop/Exit.

Tämä on ainut valittavissa oleva asetus, jos haluat kytkeä viestikeskuksen päälle.

<VAIHE 2> Viestikeskustilan aktivoiminen:

Paina ja pidä alaspainettuna Digital TAD-näppäintä, kunnes näppäimen valo syttyy ja näytössä lukee VAS:VIESTIKESKUS (MC:Msg Ctr tai TAD:MsgMgr). Kun Digital TAD-valo ei pala, viestikeskus ei ole toiminnassa.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-845CW