DCP-J774DW

Paperi juuttui

Jos näyttöön tulee ilmoitus "Paperi juuttui", toimi seuraavasti.

Mallit, joissa ON FAKSITOIMINNOT:
Ennen kuin irrotat laitteen virtalähteestä, voit siirtää laitteen muistiin tallennetut faksit tietokoneeseesi tai toiseen faksilaitteeseen, jotta et menetä tärkeitä viestejä.
Katso täältä miten muistissa olevat faxviestit voidaan lähettää edelleen toiseen faxlaitteeseen

1. Irroita sähköjohto pistorasiasta.
  2. Vedä paperikasetti (1) kokonaan ulos laitteesta.

Vedä paperilokeroa

3. Vedä laitteen sisällä olevista kahdesta vihreästä vivusta niin voit vetää juuttuneen paperin irti.

Vapauta juuttunut paperi vetämällä laitteen sisällä olevia kahta vihreää vipua

• Jos laitteen näytössä (jäljempänä LCD) näkyy Tukos B edessä (Jam B Front) tai Taas tukos B edessä (Repeat Jam B Front), siirry VAIHEESEEN 8.
    • Jos LCD-näytössä näkyy Tukos C takana (Jam C Rear), siirry VAIHEESEEN 8-b.
  4. Nosta skannerin kansi (1) auki molemmilla käsillä laitteen sivuilla sijaitsevista tarttumiskohdista.

Nosta skannerin kansi avoimeen asentoon

5. Vedä juuttunut paperi (1) hitaasti molemmin käsin ulos laitteesta.

Vedä juuttunut paperi ulos

6. Jos laitteen näytössä lukee Taas tukos A sisällä/edessä (Repeat Jam A Inside/Front), siirrä tulostupäätä käsin (jos on tarpeen) ja poista paperi, joka on jäänyt tälle alueelle. Käytä tarvittaessa apuna pinsettejä. Katso että laitteeseen ei jää pieniä paperinpaloja kohtiin (1) ja (2).

Varmista, että paperia ei ole jäljellä
    • Älä koske koodausnauhaan, mikä on ohut muovinauha joka kulkee koko laitteen leveydeltä laitteen sisällä (1). Jos nauha likaantuu laite ei enää tulosta oikein.

ÄLÄ koske enkooderin listaan

• Jos tulostuspää on oikeassa kulmassa piirroksen (2) osoittamalla tavalla, tulostuspäätä ei voi siirtää.
      Toimi seuraavasti:
      1. Sulje kansi ja kytke sitten sähköjohto.
      2. Avaa kansi ja paina Stop/Exit tai (Cancel) alas ja pidä alhaalla kunnes tulostuspää siirtyy telan keskelle.
      3. Irrota sähköjohto sitten pistorasiasta ja poista paperi.
    • Jos paperi juuttui tulostuspään alle, irroita sähköjohto ja siirrä tulostuspää sivulle jotta voit poistaa paperin.
      Työnnä tulostuspäätä (2) kolmioiden kohdalta (3) jotka näkyvät allaolevassa kuvassa.

Tulostuspää

• Jos iholle tai vaatteille joutuu väriainetta, pese se välittömästi pois saippualla tai muulla puhdistusaineella.
  7. Paina skannerikansi kiinni varovasti molemmin käsin.

Sulje skannerin kansi

8. Vedä juuttunut paperi (1) hitaasti ulos laitteesta.

Vedä juuttunut paperi ulos

Jos LCD-näytössä näkyy Taas tukos A sisä-/etupuolella tai Taas tukos B edessä, toimi seuraavasti:

1. Varmista, ettei laitteen sisällä (1) ja paperinohjaimen alla ole juuttuneita paperinpaloja.

Tarkista, onko laitteessa paperinpaloja

2. Purista vipuja (1) ja avaa paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi laitteen takana.

Purista molempia vipuja ja avaa tukoksen läpinäkyvä kansi

3. Vedä juuttunut paperi kokonaan ulos laitteesta.

Vedä juuttunut paperi ulos

4. Sulje paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi. Varmista, että kansi on täysin suljettu.

Sulje tukoksen läpinäkyvä kansi

9. Aseta paperikasetti takaisin laitteeseen.

Aseta paperilokero tukevasti takaisin laitteeseen

10. Vedä paperituki (1) ulos niin että se lukittuu paikalleen ja avaa paperituen jatke (2).

Vedä paperituki ulos ja avaa sitten paperin tukiluukku

11. Kytke sähköjohto uudelleen.
  12. Tarkista että virheilmoitus on poistunut.

Jos virheilmoitus ei poistunut nosta ensin skannerikansi ylös ja laske takaisin alas, se kuittaa ilmoituksen Paperi juuttui.

Jos näyttöön tulee ilmoitus Taas tukos A sis./edessä tai Taas tukos B edessä (Repeat Jam A Inside/Front tai Repeat Jam B Front), sisälle on voinut jäädä paperinpaloja.
Jatka vaiheesta 1 ja poista kaikki juuttuneet paperinpalat laitteen sisältä.

Jos kaikki edellä mainitut toimenpiteet on tehty mutta virheilmoitus ei poistunut, ota yhteys Brother-asiakaspalveluun numerossa "Ota yhteyttä".

Muut paperitukoksen selvitystoimet

Jos laitteen näytössä lukee jatkuvasti virheilmoitus ja paperitukoksia on jatkuvasti (3 kertaa tai enemmän), laitteen sisälle voi olla jäänyt pieni paperinpala. Toimi seuraavasti:

1. Irrota laitteen sähköjohto pistorasiasta ja avaa käsinsyöttöraon kansi.
  2. Aseta yksi arkki paksua A4- tai Letter-kokoista paperia (esim. kiiltävää paperia) käsinsyöttörakoon. Työnnä paperi käsinsyöttörakoon pohjaan asti.
    Aseta yksi arkki
  3. Kytke sähköjohto.
    Käsinsyöttörakoon asettamasi paperi syötetään laitteen läpi ja poistetaan laitteesta. Paperin pitäisi työntää edellään kaikki sisälle juuttuneet paperipalat ulos. Poista kaikki paperit laitteesta.
    Vedä ulos juuttunut paperi.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW