DCP-J562DW

Paperitukos

Jos näyttöön tulee ilmoitus Paperitukos, toimi seuraavasti.

1. Irroita sähköjohto pistorasiasta.
  2. Vedä paperikasetti kokonaan ulos laitteesta.

Pull Paper Tray

3. Laitteen sisällä on kaksi vihreää vipua. Paina vivuista niin juuttuneen paperin pystyy vetämään pois laitteesta.

Pull two green levers inside machine to release jammed paper

• Jos näytössä on ilmoitus Tukos B edessä tai Uusi tukos B edessä (Jam B Front tai Repeat Jam B Front), siirry vaiheeseen 8.
    • Jos näytössä on ilmoitus Tukos C takana (Jam C Rear), siirry vaiheeseen 8b.
  4. Nosta skannerin kansi (1) auki molemmilla käsillä laitteen sivuilla sijaitsevista tarttumiskohdista.

Lift scanner cover into open position

5. Vedä juuttunut paperi kokonaan ulos laitteesta.

Pull jammed paper out

6. Siirrä tulostupäätä käsin (jos on tarpeen) ja poista paperi, joka on jäänyt tälle alueelle. Varmista, että paperia ei jää jumiin laitteen kulmiin (1) ja (2).

Make sure scraps of paper are not left
    • Älä koske koodausnauhaan, mikä on kapea muoviliuska joka kulkee koko koneen leveydeltä (1). Nauhalla olevat tahrat sotkevat tulostusta ja laite saattaa vaurioitua.

DO NOT touch the encoder strip

• Jos tulostuspää on oikeassa reunassa kuvan osoittamalla tavalla, tulostuspäätä ei voi siirtää. Laske skanneri alas ja kytke sähköjohto. Nosta skanneri taas ylös ja paina nappia Stop/Exit eli Cancel(Peruuta) kunnes tulostusspää siirtyy keskelle telaa. Irrota sähköjohto sitten pistorasiasta ja poista paperi.
    • Jos paperi on juuttunut tulostuspään alle, irroita sähköjohto ja siirrä tulostuspäätä niin että paperin voi poistaa.
      Siirrä tulostuspäätä pitäen kiinni kohdista jotka on allaolevassa kuvassa merkitty numerolla (3).

Print head

• Jos iholle tai vaatteille joutuu väriainetta, pese se välittömästi pois saippualla tai muulla puhdistusaineella.
  7. Laske skanneri takaisin alas hitaasti molemmin käsin.

Close scanner cover

8. Vedä juuttunut paperi (1) ulos laitteesta.

Pull jammed paper out

Jos näytössä on edelleen ilmoitus Uusi tukos A edessä tai Uusi tukos B edessä (Repeat Jam A Inside/Front tai Repeat Jam B Front)toimi seuraavasti:

1. Tarkista huolellisesti että sisällä (1) ei ole mitään roskia.

Look carefully inside for any scraps of paper

2. Avaa paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi (1) laitteen takaosasta.

Squeeze both levers, and then open Jam Clear Cover

3. Vedä juuttunut paperi kokonaan ulos laitteesta.

Pull jammed paper out

4. Sulje paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi. Varmista, että kansi on täysin suljettu.

Close Jam Clear Cover

9. Aseta paperikasetti takaisin laitteeseen.

Put paper tray firmly back in machine

10. Vedä paperituki (1) ulos niin että se lukittuu paikalleen ja avaa paperituen jatke (2).

Pull out paper support, and then unfold paper support flap

11. Kytke sähköjohto uudelleen.
  12. Tarkista että virheilmoitus on poistunut.

Jos ongelma ei poistu:

Jos näytössä on edelleen ilmoitus Uusi tukos A edessä tai Uusi tukos B edessä (Repeat Jam A Inside/Front tai Repeat Jam B Front), sisällä voi olla jossakin pieni pala paperia.
Jatka vaiheesta 1 jaj poista kaikki paperinpalat Brotherin sisältä.

Jos kaikki paperipalat on poistettu mutta virheilmoitus ei poistu, ota yhteyttä Brother-tukeen.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J562DW, DCP-J785DW