MFC-J6720DW

Tarkista paperi

Jos näyttöön tulee ilmoitus Tarkista paperi, toimi seuraavasti.

Koskee MFC-malleja joissa on faxtoiminto:
Ennen kuin irroitat sähköjohtoa, voit siirtää faxviestit laitteen muistista tietokoneeseen tai toiseen faxlaitteeseen niin et kadota tärkeitä viestejä.
Katso vastaavaa UKK-sivua.

HUOM: Ohjeen kuvissa näkyy yksi tämän sarjan laitteista joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Irroita sähköjohto pistorasiasta.

2. Vedä paperikasetti kokonaan ulos laitteesta.
    Jos laitteessa on myös paperikasetti 2, vedä paperikasetti (2) myös ulos laitteesta

Pull paper tray #1 completely

Pull paper tray #2 completely

3. Vedä juuttunut paperi hitaasti ulos molemmin käsin.

Pull out the jammed paper

Pull out the jammed paper

4. Nosta vihreä paperinohjain ylös sormella ja poista juuttunut paperi.

Lift Jam Clear Flap, and remove the jammed paper

5. Tarkista laite sisältä ja vihreän paperinohjaimen alta että laitteeseen ei ole juuttunut pieniä paperinpaloja.

Make sure you look carefully inside machine

6. Tarkista laite sisältä.

Check inside machine

1. Nosta skannerin kansi auki molemmilla käsillä laitteen sivuilla sijaitsevista tarttumiskohdista.

2. Työnnä tulostuspää sivuun ja poista sen alle juuttunut paperinpala.

On varmempaa irroittaa sähköjohto pistorasiasta ennen kuin alat siirtää tulostuspäätä käsin.

1. Tarkista että laitteen sisältä oikealta (3) ja vasemmalta (2) nurkasta on poistettu juuttuneet paperit ja muut roskat.

• Jos tulostuspää on oikeassa reunassa kuvan osoittamalla tavalla, tulostuspäätä ei voi siirtää. Kytke sähköjohto. Pidä Cancel(Cancel) -nappia alaspainettuna, kunnes tulostuspää siirtyy keskelle. Irrota sähköjohto sitten pistorasiasta ja poista paperi.

Check print head position

• Jos iholle tai vaatteille joutuu väriainetta, pese se välittömästi pois saippualla tai muulla puhdistusaineella.

7. Varmista, ettei laitteen sisällä (1) ole lisää juuttuneita paperinpaloja.

Make sure you look carefully inside

8. Sulje skannerin kansi varovasti käyttämällä molemmilla puolella olevia tartuntakohtia.

Gently close the scanner cover

Tee jompikumpi:

• Jos laitteen kosketusnäytössä on ilmoitus Paperitukos [Edessä], siirry vaiheeseen 13.

• Jos laitteen kosketusnäytössä on ilmoitus Paperitukos [Edessä, takana], siirry vaiheeseen 9.

9. Avaa paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi laitteen takana.

Open Jam Clear Cover

10. Avaa sisempi kansi (1).

Open the inside cover

11. Vedä juuttunut paperi kokonaan ulos laitteesta.

Pull jammed paper out of machine

12. Sulje paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi. Varmista, että kansi on täysin suljettu.

Close inside cover and Jam Clear Cover

13. Aseta paperikasetti takaisin laitteeseen.
    Jos laitteessa on myös paperikasetti 2, aseta sekin takaisin laitteeseen pohjaan asti.

Put paper tray #1 firmly back

Put paper tray #2 firmly back

14. Vedä paperituki (1) ulos niin että se lukittuu paikalleen ja avaa paperituen jatke (2).

Pull out paper support until it locks

15. Kytke sähköjohto.

16. Tarkista että virheilmoitus on poistunut.

Jos paperitukoksia on jatkuvasti ja kosketusnäytössä on ilmoitus Paperitukos [Takana], katso täältä ohjeet miten puhdistetaan paperinsyöttörullat.

Jos ongelma ei poistu, katso täältä mitä tehdä kun poistin juuttuneen paperin mutta ilmoitus "Paperi juuttui" ei poistunut.

• Käsinsyöttörakoon saa panna vain yhden paperin kerrallaan. Jos asetat rakoon useampia arkkeja tuloksena voi olla paperitukos. Jos syötät useita arkkeja käsisyötöllä, pane seuraava arkki rakoon vasta kun näytössä ilmoitetaan että paperin voi syöttää.

DO NOT put more than one sheet of paper

• Paperinsyötön luotettavuuden parantamiseksi siirrä paperin sivuohjaimia paperikoon mukaan.

Adjust the paper side guides

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6520DW, MFC-J6720DW, MFC-J6920DW, MFC-J6925DW