MFC-5860CN

Kuinka kuitataan virheilmoitus PAPERI JUUTTUI ("PAPER JAM" tai "PRINTER JAM")?

Tulostuspaperi on juuttunut laitteeseen. Ennen kuin viestiä PAPERI JUUTTUI voidaan poistaa, täytyy selvittää minne paperi on juuttunut.

Paperitukos poistetaan seuraavasti. Turvallisuussyistä irroita ensin verkkojohto ja puhelinjohto, jos kytketty. Toimi sen mukaan minne paperi on juuttunut.

1. Vedä paperikasetti ulos laitteesta.
  1. Vedä juuttunut paperi pois laitteesta (1).
  1. Nosta yläkansi eli skanneriyksikkö auki etureunasta käsin ja laske se alas niin ilmoitus on kuitattu.

Jos juuttunutta paperia ei voi vetää pois etukautta, tai virheilmoitus ei poistu näytöltä kun paperi on poistettu, siirry seuraavaan vaiheeseen.

2. Irroita takakansi (1). Poista juuttunut paperi laitteesta.
  1. Pane takakansi takaisin paikoilleen. Tarkasta että kansi tulee tukevasti paikoilleen.
  1. Nosta yläkansi eli skanneriyksikkö (1) auki etureunasta käsin niin että se lukittuu yläasentoonsa. Tarkista että laitteessa ei näy juuttunutta paperia tai paperinpaloja.

Jos tulostuspään alla on paperinpala, varmista että verkkojohto on irroitettu ja siirrä sitten tulostuspää sivummalle jotta voit poistaa paperin.

1. Nosta yläkantta niin että tukivarsi pääsee irti lukituksestaan (1). Paina tukivartta alaspäin (2) ja sulje yläkansi (3).

1. Työnnä paperikasetti takaisin laitteeseen.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-5860CN