MFC-J6510DW

Miten tulostetaan raportti josta näkee lähetetyt ja vastaanotetut faksit?

Voit tulostaa Yhteysraporttikoosteen jossa luetellaan 200 viimeisintä lähetettyä ja vastaanotettua viestiä. Raportista näet viestin päivämäärän ja kellonajan, tulostusväli asetetaan seuraavasti, vastapuolen nimi tai faxnumero (edellyttäen että nimitunnus on asetettu) ja oliko lähetyksessä virheitä. Kun 201:s fax saapuu tai lähtee, ensimmäinen viesti poistetaan listasta.

Yhteysraporttikoosteessa lähettämäsi faksi merkitään kirjaimilla LÄ (TX) ja vastaanotettu VA (RX).

Voit tulostaa raportin tarvittaessa seuraavasti:

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, seuraa alla olevia ohjeita "Kosketusnäyttömalleille".
  1. Paina Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Print Reports ja paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Fax Journal tai Fax Activity ja paina OK.
  4. Paina Black(Mono) Start niin raportti tulostetaan.
  5. Paina Stop/Exit.
<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Paina Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Print Reports.
  3. Paina Print Report.
  4. Paina Fax Journal.
  5. Paina Black(Mono) Start niin raportti tulostetaan.
  6. Paina Stop/Exit.

Voit tulostaa Yhteysraporttikoosteen myös tietyin välein (50 faksia, 6, 12, 24 tuntia, 2, 7 päivää). Oletusarvo on 50 faksia. Raportin tulostusväli asetetaan seuraavasti:

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, seuraa alla olevia ohjeita "Kosketusnäyttömalleille".
  1. Paina Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Fax ja paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Report Setting ja paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Journal Period.
  5. Valitse nuoli vasempaan ja oikeaan-näppäimillä tulostusväli.

1. Jos valitsit 7 päivää, näytöllä kysytään minä viikonpäivänä raportti tulostetaan.

2. Jos valitsit 50 faksia, Brother tulostaa raportin kun siihen on tullut 50 uutta viestiä.

3. Jos valitsit jotain muuta kuin 50 faksia, Brother tulostaa raportin annettuna aikana ja sitten poistaa tiedot muistista.

4. Jos Brotherin muisti täyttyy eli raporttiin saadaan 200 faksin tiedot ennenkuin ennalta asetettu tulostusaika on käsillä, silloin raportti tulostetaan aikaisemmin ja raportin tiedot poistetaan muistista.

5. Jos tulostat raportin ennen asetettua tulostusaikaa, tulostaminen ei poista tietoja muistista.

6. Vahvista valinta painamalla OK.
  7. Sitten kysytään mihin kellonaikaan raportti tulostetaan. Anna kellonaika 24-tuntisen kellon mukaan(*). Esim. 19:45 eikä 7:45 ip.
    Tätä asetusta ei kysytä kaikissa vaihtoehdoissa.

(*Jos laite käyttää näytöllä 12-tuntista kelloa, silloin aika annetaan 12-tuntisen kellon mukaan.)

8. Vahvista valinta painamalla OK.
  9. Paina Stop/Exit kun haluat lopettaa.
<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Paina Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Fax.
  3. Paina Fax.
  4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Report Setting.
  5. Paina Report Setting.
  6. Paina Journal Period.
  7. Valitse nuoli vasempaan ja oikeaan-näppäimillä tulostusväli.

1. Jos valitsit 7 päivää, näytöllä kysytään minä viikonpäivänä raportti tulostetaan.

2. Jos valitsit 50 faksia, Brother tulostaa raportin kun siihen on tullut 50 uutta viestiä.

3. Jos valitsit jotain muuta kuin 50 faksia, Brother tulostaa raportin annettuna aikana ja sitten poistaa tiedot muistista.

4. Jos Brotherin muisti täyttyy eli raporttiin saadaan 200 faksin tiedot ennenkuin ennalta asetettu tulostusaika on käsillä, silloin raportti tulostetaan aikaisemmin ja raportin tiedot poistetaan muistista.

5. Jos tulostat raportin ennen asetettua tulostusaikaa, tulostaminen ei poista tietoja muistista.

8. Sitten kysytään mihin kellonaikaan raportti tulostetaan. Anna kellonaika 24-tuntisen kellon mukaan(*). Esim. 19:45 eikä 7:45 ip.  Paina OK.
    Tätä asetusta ei kysytä kaikissa vaihtoehdoissa.

(*Jos laite käyttää näytöllä 12-tuntista kelloa, silloin aika annetaan 12-tuntisen kellon mukaan.)

9. Paina Stop/Exit kun haluat lopettaa.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW