DCP-J1200W(E)

Laitteen palautus

Seuraavat palautustoiminnot ovat käytettävissä.

Koneen palautus

Voit palauttaa kaikki muuttamasi laitteen asetukset, kuten päivämäärän ja kellonajan.

1. Paina samanaikaisesti image(STOP (LOPETA)) ja MONO COPY (YKSIVÄRIKOPIO).
    Virran merkkivalo, LED-varoitusvalo ja Musteen merkkivalo syttyvät yhdeksi sekunniksi ja sitten LED-varoitusvalo alkaa vilkkua.
  2. Paina MONO COPY (YKSIVÄRIKOPIO) -painiketta kahden sekunnin ajan.
    Laite käynnistyy uudelleen.

Network (Verkko)

Voit palauttaa tulostuspalvelimen alkuperäiset oletusasetukset, kuten salasana- ja IP-osoitetiedot.

1. Paina painikkeita image(Wi-Fi) ja image(STOP (LOPETA)) samanaikaisesti.
    Virran merkkivalo, LED-varoitusvalo ja Musteen merkkivalo syttyvät yhdeksi sekunniksi ja sitten Wi-Fi-merkkivalo alkaa vilkkua.
  2. Paina COLOUR COPY (VÄRIKOPIO)-painiketta kahden sekunnin ajan.
    Laite käynnistyy uudelleen.

Kaikki asetukset

Tämän palautustoiminnon avulla voit palauttaa laitteen kaikki tehdasasetukset.

Brother suosittelee ehdottomasti tämän toiminnon suoritusta, kun hävität laitteen.

1. Paina samanaikaisesti image(STOP (LOPETA)) ja MONO COPY (YKSIVÄRIKOPIO).
    Virran merkkivalo, LED-varoitusvalo ja Musteen merkkivalo syttyvät yhdeksi sekunniksi ja sitten LED-varoitusvalo alkaa vilkkua.
  2. Paina COLOUR COPY (VÄRIKOPIO)-painiketta kahden sekunnin ajan.
    Laite käynnistyy uudelleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1200W(E)