MFC-L3750CDW

Brother-laitteen asetusten palautus

DCP-L3510CDW/DCP-L3517CDW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Paina tai , kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Perusasetukset], ja paina sitten OK.
  3. Tuo [Tehdasasetus]-vaihtoehto näyttöön painamalla tai ja paina sitten OK.
  4. Valitse suoritettavan palautuksen tyyppi painamalla tai ja paina sitten OK.
    Jaetut palautustoiminnot eivät ole käytettävissä joissakin malleissa.
  5. Painamalla taulukon vaihtoehtoa voit palauttaa laitteen alkutilaan tai lopettaa prosessin.
    Asetus
    Kuvaus

Palauttaa laitteen.

Laite lopettaa toiminnon ja peruuttaa palautusvalikon.

LCD-näytössä näkyy [Käyn. uud.?].
  6. Painamalla taulukon vaihtoehtoa voit palauttaa laitteen alkutilaan tai lopettaa prosessin.
    Asetus
    Kuvaus

Käynnistä laite uudelleen. Laite aloittaa palautuksen.

Laite lopettaa toiminnan ilman uudelleenkäynnistystä.

Jos et käynnistä laitetta uudelleen, palautusta ei suoriteta loppuun ja asetuksesi pysyvät ennallaan.

DCP-L3550CDW/MFC-L3710CW/MFC-L3730CDN/MFC-L3750CDW/MFC-L3770CDW

1. Paina [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Perusasetukset]>[Tehdasasetus].
  2. Tuo haluamasi palautustoiminto näkyviin painamalla tai ja paina sitten haluamaasi palautustoimintoa.
    • [Koneen nollaus] ei palauta verkkoasetuksia, suojausasetuksia ja osoitekirjan tietoja.
    • Jos laite poistetaan käytöstä tai siirretään muualle, suosittelemme poistamaan henkilötiedot laitteesta [Tehdasasetukset]-toiminnolla.
  3. [Kone käynnistyy uudelleen nollauksen jälkeen. Paina [OK] 2 sekunnin ajan vahvistaaksesi.] ilmestyy näytölle. Vahvista painamalla [OK] kahden sekunnin ajan.
    Voit palauttaa verkkoasetukset oletuksiin myös painamalla [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Verkko]>[Verkon nollaus].
    Laite käynnistyy uudelleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L3517CDW, DCP-L3550CDW, MFC-L3750CDW