HL-L8260CDW

Tehdasasetusten palauttaminen

Tehdasasetusten palautustoiminnon avulla voit palauttaa laitteen tietyt asetukset alkuperäisiin tehdasasetuksiin.

Irrota laitteen tietokonekaapelit ennen kuin suoritat tehdasasetusten palautuksen.

1. Valitse ylä - tai alanuolipainikkeella Perusasetukset ja paina OK.
  2. Valitse nuoli ylös tai alas näppäimillä Tehdasasetukset ja paina OK.
  3. Valitse Tehdasaset.Pal (Tehdasasetusten palautus) painamalla ylä - tai alanuolipainiketta ja paina sitten OK -painiketta.
  4. Valitse Nollaus painamalla nuoli ylös-näppäintä.
  5. Käynnistä kone uudelleen painamalla ylänuolinäppäintä.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L8260CDW