MFC-820CW

Mikä on solmun nimen oletusarvo Brotherissa?

BRN_****** -nimiä käytetään kiinteässä verkossa
BRW_****** -nimiä käytetään langattomassa verkossa

jossa ****** on laitteen Ethernetosoitteen eli MAC-osoitteen 6 viimeistä numeroa.

Saat solmun nykyisen nimen näyttöön seuraavasti:

Ohjauspaneelista:

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näpppäimillä LAN ja paina sitten OK.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näpppäimillä TCP/IP ja paina sitten OK.
  4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näpppäimillä Solmun nimi (Node Name) ja paina sitten OK.

BRAdmin Professional-ohjelmalla:
*vain Windows -käyttäjät.

1. Käynnistä BRAdmin Professional valitsemalla Start --> Programs --> Brother Administrator Utilities --> Brother BRAdmin Professional Utilities --> BRAdmin Professional.
  2. BRAdmin-ohjelman näytön vasemmasta reunasta valitaan TCP/IP.
  3. BRAdmin-ohjelman näytön oikeasta reunasta valitaan tulostinpalvelin jonka asetuksia muutetaan.
  4. Valikosta Control valitaan Configure Print Server tai Configure Wireless Print Server.
  5. Anna tunnussana jos se on asetettu. Nyt näet tulostinpalvelimen asetukset.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-820CW