HL-1210W

Muisti täysi

Kokonaisen sivun tulostus ei onnistu koska muistissa ei ole tarpeeksi vapaata tilaa. Tulee virheilmoitus "Muisti täysi" joka näytetään ohjauspaneelissa seuraavalla merkkivalolla. Error LED (Error) vilkkuu 4 kertaa ja sammuu 1 sekunniksi.

OutOfMemory

Ilmoituksen tullessa toimi seuraavasti.

• Voit tulostaa edellisen asiakirjan uudelleen painamalla power -näppäintä noin 2 sekuntia, kunnes kaikki LEDit syttyvät, ja sitten vapauttamalla painikkeen. Laite peruuttaa tulostustyön ja poistaa sen muistista.

Tulostin peruuttaa tulostustyön ja poistaa sen omasta muististaan automaattisesti minuutin sen jälkeen kun ilmoitus tuli. Peruuta tulostustyö tarvittaessa myös tietokoneesta.

• Yksinkertaista asiakirjaa tai pienennä tulostuksen erottelutarkkuutta.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-1110, HL-1112, HL-1210W, HL-1212W