HL-S7000DN

Muisti täysi

Virheilmoitus "Muisti täysi" tulee kun muistissa ei ole tilaa toiminnon suorittamiseen. Toimi seuraavasti.

Tapaus 1: Jos käytettiin suojattua tulostusta

Palaa Valmis-tilaan painamalla Go tai Cancel . Poista talletettu tieto seuraavasti.

1. Paina Storage.

Jos asetit todennuksen päälle, näet listan julkisista tulostustöistä. Siirry vaiheeseen 3.
  2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä käyttäjänimi Julkinen (Public). Paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä tulostustyö. Paina OK.
  4. (Jos käytössä on käyttäjäkohtainen suojattua tulostus)
    Anna salasanasi ja paina OK.
  5. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Poista (Delete). Paina OK.
  6. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Kyllä (Yes). Paina OK.
    Nestekidenäytössä näkyy Poistetaan ja laite palaa Valmis-tilaan.

Tapaus 2:  Jos kokonaisen sivun tulostus ei onnistu

Tee jokin seuraavista:

• Paina Go niin muistiin mahtunut data tulostetaan. Jos haluat että sitä ei tulosteta peruuta tulostustyö ensin tietokoneesta.

• Yksinkertaista asiakirjaa tai pienennä tulostuksen erottelutarkkuutta.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-S7000DN