MFC-J6910DW

Muisti täynnä

On joitakin tapauksia, joissa nestekidenäyttö näyttää tätä viestiä. Noudata tapaukseesi parhaiten soveltuvaa ratkaisua.

• Syy 1: Laitteen muisti on täynnä.

Paina Stop/Exit ja odota kunnes käynnissä olevat prosessit loppuvat ja yritä uudelleen.

Jos Muisti täynnä -viesti ilmestyy skannattaessa asiakirjaa , paina Stop/Exit peruuttaaksesi tai Black (Mono) Start lähettääksesi skannattua sivua.
    Jos useampi kuin yksi sivu on skannattu, paina Black (Mono) Start lähettääksesi se osa, joka on laitteen muistissa.

• Syy 2: Faksin muisti on täynnä.

Tyhjennä data muistista. Saadaksesi lisää muistia käyttöösi, sammuta Vastaanotto muistiin.

Näin postat kaikki listassa olevat faksit (koskee faksin esikatselua - Fax Preview)

1. Paina Fax Preview ja More (malleissa, joissa kosketusnäyttö) => Poista kaikki.

2. Jos painat 1 tai Kyllä (malleissa, joissa kosketusnäyttö), muistissa olevat faksit poistetaan.

Faksin tallennustoiminnot

1. Paina Menu ja valitse Fax => Vastaanottoasetukset => Muistiinvastaanotto => Ei.

2. Jos muistiin jää vastaanotettuja fakseja, kun muutat muistiin vastaanottotoimintoja, näytössä kysytään seuraavasti:

Tulosta kaikki viestit?

Poista kaikki viestit?

Jos painat 1 tai Kyllä (malleissa, joissa kosketusnäyttö), muistissa olevat faksit poistetaan tai tulostetaan ennen kuin asetusta muutetaan. Jos varmuuskopiota on jo tulostettu, sitä ei tulosteta toistamiseen.

• Syy 3: Muistikorttissa tai USB-tikussa, jota käytä ei ole tarpeeksi vapaata tilaa asiakirjan skannaamiseksi.

Poista tarpeettomia tiedostoja muistikortista tai USB-tikusta saadaksesi lisää tilaa ja yritä uudelleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW