HL-2700CN

Miten vaihdetaan OPC-hihna?

• Tulostuslaatuongelmien välttämiseksi älä koske OPC-hihnan pintaan.
  • Älä pidä OPC-hihnaa valossa (valon voimakkuus yli 800 lux) yli kahta minuttia. Valo voi vaikuttaa kuvanlaatuun.
  • Takuu ei korvaa OPC-hihnan huolimattomasta käsittelystä aiheutuvia vahinkoja.

1. Sammuta tulostin virtakytkimestä.

2. Avaa yläkansi.

3. Avaa lukitus painamalla molempia vihreitä hihnan lukitusvipuja sisäänpäin (nuolen suuntaan).

4. Nosta OPC-hihna pois tulostimesta.

5. Poista uuden OPC-hihnan sivuilla olevat kuljetustuet vetämällä.

6. Poista uuden OPC-hihnan suojapaperi. Älä kosketa OPC-hihnan vihreää pintaa.

7. Aseta uusi OPC-hihna ohjaimiinsa siten että tasainen puoli tulee sinua kohti.

8. Lukitse hihna paikoilleen painamalla molempia vihreitä hihnan lukitusvipuja ulospäin.

9. Sulje yläkansi.

10. Kytke virta päälle laitteeseen virtakytkimestä.

11. Paina jotakin ohjauspaneelin näppäintä (+, , Set tai Back) niin tulostin siirtyy offline-tilaan.

12. Paina + tai kunnes näyttöön tulee RESET MENU.

13. Paina Set niin pääset seuraavaan valikkoon, ja sitten + tai kunnes näyttöön tulee PARTS LIFE.

14. Paina Set ja sitten + kunnes näyttöön tulee OPC BELT.

15. Paina Set. Tulostin on käyttövalmis ja näytössä on READY.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2700CN