MFC-9840CDW

Miten kuitataan näytön virheilmoitus Tukos dupl. ("Jam Duplex")?

Toimi seuraavasti.

1. Vedä paperikasetti pois laitteesta ja tarkista ettei sisälle ole juuttunut paperia.
  1. Jos laitteen sisällä ei ole paperia, tarkista paperikasetin alapuoli.

Älä pane vielä paperikasettia paikoilleen.

1. Jos paperikasettiin ei ole juuttunut paperia, avaa takakansi.
  1. Paina vasemmalla puolella olevaa harmaata vipua (1) oikealle.

Välittömästi tulostuksen jälkeen tietyt laitteen sisäosat ovat kuumia. Kun avaat kannen, älä koske kuvassa varjostettuina näkyviin osiin.

1. Vedä juuttunut paperi hitaaasti ulos.
  1. Palauta vasemmalla puolella oleva harmaa vipu (1) takaisin alkuperäiselle paikalleen.
  1. Sulje takakansi.
  1. Työnnä paperikasetti takaisin laitteeseen pohjaan asti.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW