MFC-J4340DW(E)

Paperi on juuttunut laitteen takaosaan (paperitukos takana / tukos kasetti 2)

Jos LCD-näytössä näkyy [Tukos, takaosa] tai [Tukos, kasetti 2], noudata näitä ohjeita:

1. Irrota laitteen sähköjohto pistorasiasta.
    TÄRKEÄÄ
    (MFC-J4340DW)

Ennen kuin irrotat laitteen virtalähteestä, voit siirtää laitteen muistiin tallennetut faksit tietokoneeseesi tai toiseen faksilaitteeseen, jotta et menetä tärkeitä viestejä.

2. Vedä paperikasetti 1 (1) kokonaan ulos laitteesta nuolen osoittamalla tavalla.
    image
    image
    (MFC-J4540DW) Jos LCD-näytön (nestekidenäytön) virheviesti oli [Tukos, kasetti 2], vedä myös paperikasetti 2 (2) kokonaan ulos laitteesta nuolen osoittamalla tavalla.
    image
  3. Jos LCD-näytön (nestekidenäytön) viesti oli [Tukos, takaosa], nosta paperituki (1), ja vedä se sitten kulmittain kokonaan ulos laitteesta nuolen osoittamalla tavalla.
    image
    image
    Paperikoon mukaan on helpompaa poistaa juuttunut paperi laitteen edestä kuin laitteen takaa.
  4. (MFC-J4340DW/MFC-J4440DW) Purista molempia vipuja (1), ja avaa sitten laitteen takana sijaitseva paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi.
    image

(MFC-J4540DW) Avaa paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi (1) laitteen takaosasta.

image
  5. Vedä juuttunut paperi hitaasti ulos laitteesta.
    image
  6. Sulje paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi. Varmista, että kansi on suljettu kokonaan.
    image
  7. Jos LCD-näytön (nestekidenäytön) viesti oli [Tukos, takaosa], aseta paperituki kunnolla takaisin laitteeseen. Varmista, että sovitat paperituen kanaviin.
    image
  8. Työnnä paperikasetti 1 hitaasti kokonaan laitteeseen.
    image
    image
    (MFC-J4540DW) Jos LCD-näytön (nestekidenäytön) viesti oli [Tukos, kasetti 2], työnnä myös paperikasetti 2 hitaasti kokonaan laitteeseen.
    image
  9. Vedä paperitukea (1), kunnes se lukittuu paikoilleen. Avaa sitten paperituen läppä (2).
    image
  10. Kytke virtajohto uudelleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J4340DW(E), MFC-J4540DW(XL)