DCP-8085DN

Näyttöön tulee ilmoitus että  paperi juuttui taakse. Mitä teen?

Virheilmoituksen sattuessa toimi seuraavasti.
HUOM: Kuvat esittävät tiettyä mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

Välittömästi tulostuksen jälkeen tietyt laitteen sisäosat ovat kuumia. Kun avaat etu- tai takakannen, älä koske kuvassa varjostettuina näkyviin osiin palovammojen välttämiseksi.

Älä koske kuvassa nuolilla esitettyihin sähkökontakteihin, staattinen sähkö voi vahingoittaa tulostinta.

1. Paina kannenavausnappia ja avaa etukansi.
  1. Vedä rumpukasetti-värikasettiyhdistelmä hitaasti ulos.

Aseta rumpukasetti-värikasetti-yhdistelmä pöydälle sanomalehden päälle siltä varalta että siitä valuu värijauhetta ulos.

1. Avaa takakansi (luovutusalusta).
  1. Paina vivut kiinnitysyksikön molemmin puolin alas ja ulospäin ja avaa kiinnitysyksikön kansi (1).
  1. Vedä juuttunut paperi hitaasti ulos molemmin käsin.
  1. Sulje kiinnitysyksikön kansi ja takakansi (luovutusalusta).

2. Aseta rumpukasetti-värikasetti-yhdistelmä tulostimeen.
  1. Sulje etukansi.

• Tarkista että laitteessa on sisällä sekä värikasetti että rumpukasetti. Ilmoitus voi tulla jos toinen tai molemmat kasetit puuttuvat tai kasetti on väärin paikoillaan.
  • Jos ilmoitus ei poistu näytöstä, avaa sekä etu- että takakansi ja sulje ne huolellisesti.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8070D, DCP-8085DN, MFC-8370DN, MFC-8880DN