Koti > Vianetsintä > Paperitukokset > Paperikasettiin on juuttunut paperia

Paperikasettiin on juuttunut paperia

Jos laitteen ohjauspaneeli tai Status Monitor -ohjelma ilmaisee paperikasetissa olevan paperitukoksen, suorita seuraavat vaiheet:
  1. Vedä paperikasetti kokonaan ulos laitteesta.
    image
  2. Vedä juuttunut paperi varovasti ulos.
    image
    image

Paperi on helpompi vetää ulos vetämällä sitä alaspäin molemmin käsin.

3. Leyhyttele paperipino tukosten ehkäisemiseksi vastaisuudessa ja liu’uta paperinohjaimet paperin koon mukaisesti. Aseta paperia paperikasettiin.
    image
  4. Varmista, että paperinippu jää yläreunan merkkien (image image image) alapuolelle.
    image
  5. Aseta paperikasetti kunnolla takaisin laitteeseen.