MFC-9320CW

Näyttöön tuli ilmoitus Tukos, kasetti ("Jam Tray"). Mitä tehdä?

Jos näyttöön tulee ilmoitus Tukos, kasetti toimi seuraavasti.

Tarkista että laitteessa on kaikki värikasetit ja rumpuyksiköt. Jos jokin kasetti puuttuu tai on väärin asennettu se voi aiheuttaa paperitukoksen.

• Jos virheilmoitus ei poistu automaattisesti, avaa etukansi ja takakansi hetkeksi.
  • Näytöllä laitteen paperikasetteja kutsutaan seuraavilla nimillä:
    - Vakiopaperikasetti: Kasetti
    - Käsinsyöttörako: Käsinsyöttö

Paperi juuttui paperikasettiin

1. Vedä paperikasetti kokonaan ulos laitteesta.

pull the tray out

2. Vedä juuttunut paperi ulos molemmin käsin.

pull the jammed paper

Jos paperi ei lähde irti helposti, katso ohjetta UKK-sivulta "Miten kuitataan virheilmoitus Tukos takana ("Jam Rear")?".

Paperi irtoaa helpommin kun vedät paperia alaspäin.

3. Varmista, että paperimäärä on alle paperin maksimimerkin. Samalla kun painat vihreitä paperinohjureita säädä ohjureita paperin reunoja myöten. Varmista, että ohjurit ovat tukevasti koloissaan.

4. Aseta paperikasetti takaisin laitteeseen pohjaan asti.

5. Paina Black(Mono) Start tai Color(Colour) Start niin tulostus jatkuu.

Paperi juuttui ulostuloalustalle
Jos paperi juuttui ulostuloalustalle, toimi seuraavasti:

1. Nosta skanneri ylös molemmin käsin.

Skanneria ei voi nostaa ylös jos yläkansi on auki

open the scanner

2. Paina vihreästä vivusta ja vedä paperi ulos.

press down the green lever

3. Laske skanneri takaisin alas.

push the scanner down

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9010CN, MFC-9120CN, MFC-9320CW