DCP-J1200W(E)

Päivämäärän ja kellonajan asettaminen

Varmista, että päivämäärä- ja aika-asetukset on määritetty oikein WWW-pohjaisen hallinnan avulla, jotta laitteen aika vastaa todennuksen suorittavan palvelimen aikaa.
  1. Käynnistä Brother Mobile Connect mobiililaitteella.
  2. Kosketa mallisi nimeä ruudun yläosassa.
  3. Kosketa Kaikki laiteasetukset.
    WWW-pohjainen hallinta tulee näkyviin.
  4. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja kosketa sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja sen yhteydessä on merkintä ”Pwd”.
  5. Mene siirtymisvalikkoon ja kosketa sitten Administrator (Järjestelmänvalvoja)>Date&Time (Päivämäärä ja aika).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  6. Syötä päivämäärä Date (Päivämäärä) -kenttiin.
  7. Syötä aika Time (Aika)-kenttään.
  8. Kosketa Submit (Lähetä).

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1200W(E)