DS-600

Puhdista skanneri. (Windows )

Puhdista skanneri seuraavasti.

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Aseta puhdistusarkki laitteeseen.
Puhdistustehon lisäämiseksi voit tiputtaa muutaman tipan puhdistusspriitä (70% isopropyylialkoholia) puhdistusarkin keskelle jos pelkkä arkki ei puhdista tarpeeksi hyvin.
    insert Cleaning Sheet

1. Avaa sovellus DSmobileSCAN II.

2. Valitse Mukautettu (Custom).

Click Custom

3. Valitse välilehti Mukautetut asetukset (Custom Settings) ja napsauta Kalibroi (Calibrate).

Custom Settings

4. Napsauta Puhdista (Clean).
    Puhdistuspaperi siirtyy edestakaisin ja sitten ulos laitteesta.

Click Clean

5. Lopeta valitsemalla Cancel.

Click Cancel

Aiheeseen liittyvät mallit

DS-600, DS-700D