DCP-4020C

Miten vaihdetaan värikasetti?

Värikasetti vaihdetaan seuraavasti:

1. Vedä vapautusvivusta ja nosta skannerikansi ylös.

2. Nosta paperituki ylös ja avaa mustekasettikotelon kansi.

Jos jokin kaseteista on tyhjä, esim. musta, näyttöön tulee ilmoitus "Muste loppu (väri)" ("INK EMPTY (COLOR)") ja Avaa kansi ("PLS OPEN COVER").

1. Poista näytöllä ilmoitettujen värien kasetit.
  1. Ota uusi samanvärinen värikasetti pois pakkauksestaan.

2. Jokaiselle värille on koneessa oma paikkansa joka osoitetaan samanvärisellä kannella. Pidä kasettia koko ajan vaaka-asennossa kun asetat sen paikoilleen. Paina kasettia sisään että kuuluu naksahdus.
  1. Kun kasetit on asennettu, sulje mustekasettikotelon kansi, paperituki ja skannerikansi.

2. Jos näytössä luki kasetista Pian loppu XXXX ("NEAR EMPTY XXXX"), silloin näytöllä kysytään oliko se aivan uusi kasetti.
    Esim: Vaihdoitko Mu? 1.Kyllä 2.Ei (DID YOU CHANGE BLCK? 1.YES 2.NO).

Jos vaihdoit kasetin, pitää painaa 1 Kyllä niin kasetin pistelaskuri nollataan. Jos vaihtamasi kasetti ei ole uusi, valitse 2.

Jos näytössä luki kasetista Muste loppu XXXX ("INK EMPTY XXXX") silloin Brother nollaa pistelaskurin automaattisesti.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-4020C, MFC-4820C