MFC-3820CN

Miten vaihdetaan värikasetti?

Vaihda värikasetti alla olevien ohjeiden mukaan:

Jos näytössä lukee Muste loppu (väri) ("INK EMPTY (COLOR)") ja Avaa kansi ("PLS OPEN COVER"), jatka kohdasta 3.

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Ink.
  2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Vaihda kasetti (REPLACE INK) ja paina Menu/Set. Näytössä lukee Avaa kansi(PLS OPEN COVER).
  3. Nosta skannerikansi ylös etureunasta kunnes se lukittuu yläasentoon.
  1. Paina värikasetin päällä olevaa kantta kohdasta jossa lukee "Push" ja poista tyhjä värikasetti, jonka värin näet näytöltä.

1. Ota uusi samanvärinen värikasetti pois pakkauksestaan.
  2. Pidä kasettia kuten kuvasta näkyy ja poista kuljetussuojana oleva teippi kasetin pohjasta. Vedä teippiä varovasti poispäin itsestäsi.

Poista teippi varovasti jotta muste ei roisku käsillesi. Tarkasta että teipistä ei jää liiman jäänteitä kasetin pohjassa olevaan reikään josta muste tulee ulos.

1. Jokaiselle värille on koneessa oma paikkansa joka osoitetaan samanvärisellä kasetin kannella. Pidä kasettia koko ajan pystyasennossa kun asetat sen paikoilleen.

1. Kun kasetti on paikoillaan, sulje kasetin kansi painamalla sitä takapuolelta.

Suljettaessa kasetin kantta älä paina kantta kohdasta jossa lukee PUSH. Kohdasta PUSH painetaan vain kantta avattaessa.

1. Sulje skannerikansi.
  2. Näytöllä kysytään:
    Poistitko Mu? 1.Kyllä 2. Ei (Have you removed Blck? 1.Yes 2.No).
    Jos vaihdoit uuden kasetin, paina .
    -TAI-
    Jos et vaihtanut uutta kasettia, paina 2.

On tärkeää että painat 1 Kyllä jos vaihdoit kasetin.
    Jos edellinen kasetti oli tyhjä etkä paina 1 Kyllä, silloin Muste loppu-ilmoitus tulee uudestaan. Jos painoit 1, silloin kysytään Vaihdoitko uuden (väri) 1.Kyllä 2.Ei ("Change to new (color)? 1 Yes 2 No"). On tärkeää että tähän vastataan 1 Kyllä.

Viesti "Vaihdoitko uuden (väri)" tulee vain jos vastasit 1 kysymykseen "Poistitko (väri)?". Jos vastasit 2 Ei silloin näyttöön tulee sama kysymys mutta koskien seuraavaa värikasettia.

Näyttöön tulee viesti "Vaihdoitko uuden (väri)" koskien kaikkia 4 värikasettia ja aina samassa järjestyksessä riippumatta siitä onko värikasettiin koskettu vai ei. On tärkeää että painat 1 Kyllä jos vaihdoit kasetin.

Brother aloittaa puhdistuksen joka kestää noin 3 minuuttia per vaihdettu kasetti. Näytössä lukee Puhdistus (CLEANING) ja Odota hetki (PLEASE WAIT). Kun puhdistus on valmis, näyttöön tulee päivä ja kelloaika.

Jos saat mustetta silmiin, huuhtele silmä heti runsaalla vedellä. Jos ärsytys ei lakkaa ota yhteyttä lääkäriin.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-3420C, MFC-3820CN