MFC-6490CW

Miten saan raportin siitä että faxviesti on mennyt oikein perille?

Voit tulostaa lähetyksen jälkeen Lähetysraportin todisteeksi siitä että faksi on lähetetty. Raportissa lukee vastaanottajan nimi tai faksinumero, lähetyspäivä ja -aika, ja tieto lähetyksen onnistumisesta.

Lähetysraportin tulostusasetukset ovat seuraavat:

• On: Lähetysraportti tulostetaan automaattisesti joka lähetyksen jälkeen.

• On+Kuva: Lähetysraportti tulostetaan automaattisesti joka lähetyksen jälkeen, osa faksin ensimmäisestä sivusta tulostetaan raporttiin.

• Ei: Lähetysraportti tulostetaan automaattisesti vain lähetysvirheen sattuessa. Raportti tulostetaan myös jos vastaanottaja muuttaa jotenkin viestiä, kuten värillinen faksi tulostetaan mustavalkoisena. Oletusasetus.

• Ei+Kuva: Lähetysraportti tulostetaan automaattisesti vain lähetysvirheen sattuessa, osa faksin ensimmäisestä sivusta tulostetaan raporttiin. Raportti tulostetaan myös jos vastaanottaja muuttaa jotenkin viestiä, kuten värillinen faksi tulostetaan mustavalkoisena.

• Ei2: Lähetysraportti tulostetaan automaattisesti vain lähetysvirheen sattuessa.

• Ei2+Kuva: Lähetysraportti tulostetaan automaattisesti vain lähetysvirheen sattuessa, osa faksin ensimmäisestä sivusta tulostetaan raporttiin.
  • Jos valitaan On+Kuva, Ei+Kuva, tai Ei2+Kuva, silloin kuva tulostetaan raporttiin vain jos Lähetä heti (Real Time Transmission) on valittu Ei.

• Jos lähetys tapahtui oikein, Lähetysraportin sarakkeeseen Tulos tulee “OK”.

• Jos lähetyksessä tapahtui virhe, Lähetysraportin sarakkeeseen Tulos tulee “NG”.

Lähetysraportin tulostusasetuksia muutetaan seuraavasti:

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".
  1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä tai numeronäppäimistöllä Fax ja paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä tai numeronäppäimistöllä Raporttiaset. (Report Setting) ja paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä tai numeronäppäimistöllä Lähetysraport. (Transmission tai XMIT Report).
  5. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä haluttu asetus.
  6. Paina OK.
  7. Paina Stop/Exit.
<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Paina VALIKKO (MENU).
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Fax. Paina Fax.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Raporttiaset. (Report Setting). Paina Raporttiaset. (Report Setting).
  4. Paina Lähetysraport. (Transmission tai XMIT Report).
  5. Paina haluttua asetusta.
  6. Paina Stop/Exit.

Voit tulostaa myös Yhteysraporttikoosteen jossa luetellaan 200 viimeisintä lähetettyä ja vastaanotettua faksia. Raportissa lukee vastaanottajan nimi tai faksinumero, lähetyspäivä ja -aika, vastaanottajan nimi (jos hän on ohjelmoinut nimitunnuksen) ja tieto lähetyksen onnistumisesta. Kun vastaanotetaan 201:s viesti, 1. viestin tiedot poistetaan muistista.

Voit valita että FAX/ MFC tulostaa raportin tietyin välein (50 faksia, 6, 12, 24 tuntia, 2, 7 päivää tai EI) ja voit tulostaa raportin myös tarvittaessa.

Yhteysraporttikoosteen tulostusväli asetetaan seuraavasti:

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".
  1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä tai numeronäppäimistöllä Fax ja paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä tai numeronäppäimistöllä Raporttiaset. (Report Setting) ja paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä tai numeronäppäimistöllä Yhteysrap.väli (Journal Period).
  5. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä haluttu asetus. Voit valita että FAX/ MFC tulostaa raportin tietyin välein (50 faksia, 6, 12, 24 tuntia, 2, 7 päivää tai EI). Kun haluttu asetus näkyy näytössä, paina OK .
    HUOM: Jos valitsit 7 päivää, näytöllä kysytään minä viikonpäivänä raportti tulostetaan.
  6. Sitten kysytään mihin kellonaikaan raportti tulostetaan. Anna kellonaika 24-tuntisen kellon mukaan, esim. neljännestä vaille 8 on 19:45.
    Paina OK.
  7. Paina Stop/Exit.
<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Paina VALIKKO (MENU).
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Fax. Paina Fax.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Raporttiaset. (Report Setting). Paina (Report Setting).
  4. Paina Yhteysrap.väli (Journal Period).
  5. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä haluttu asetus. Voit valita että FAX/ MFC tulostaa raportin tietyin välein (50 faksia, 6, 12, 24 tuntia, 2, 7 päivää tai EI).
    HUOM: Jos valitsit 7 päivää, näytöllä kysytään minä viikonpäivänä raportti tulostetaan.
  6. Sitten kysytään mihin kellonaikaan raportti tulostetaan. Anna kellonaika 24-tuntisen kellon mukaan, esim. neljännestä vaille 8 on 19:45. Paina OK.
  7. Paina Stop/Exit.

Aina kun FAX/MFC tulostaa raportin annettuna aikana, kaikki Yhteysraporttikoosteessa mainitut työt poistetaan muistista.

Jos valitsit 6, 12, 24 tuntia, 2 tai 7 päivää, FAX/MFC tulostaa Yhteysraporttikoosteen siitä huolimatta kun siinä on 200 viestiä. Raportti tulostetaan vaikka asetettu tulostusaika ei olisikaan käsillä koska muisti on täysi.

Yhteysraporttikoosteen tulostaminen manuaalisesti

Voit tulostaa Yhteysraporttikoosteen aina haluttaessa. Huomaa että Yhteysraporttikoosteen manuaalinen tulostaminen ei poista viestien tietoja muistista.

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".
  1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Tulosta rap. (Print Reports) ja paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Faksiraportti (Fax Journal) ja paina OK.
  4. Paina Black(Mono) Start. Brother tulostaa raportin.
<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Paina VALIKKO (MENU).
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Tulosta rap. (Print Reports). Paina Tulosta rap. (Print Reports).
  3. Paina Faksiraportti (Fax Journal).
  4. Paina Black(Mono) Start. Brother tulostaa raportin.
  5. Paina Stop/Exit.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW