FAX-T106

Skannattaessa dokumenttia kopiointia tai faksilähetystä varten näyttöön tulee MUISTI TÄYNNÄ. Mitä tehdä?

1. Ilmoitus tarkoittaa että muistia ei ole tarpeeksi vapaana toiminnon suorittamiseksi. Tarvittava muistimäärä riippuu dokumenttien sisältämän tiedon määrästä ja laadusta. Jos MUISTI TÄYNNÄ tulee jo ensimmäistä faksisivua skannattaessa peruuta toiminto painamalla Stop/Exit.
    Jos ilmoitus MUISTI TÄYNNÄ tulee seuraavaa sivua skannattaessa, paina Fax Start niin voit lähettää jo skannatut sivut, tai paina STOP/EXIT jos haluat peruuttaa.

2. Poista muistista saapuneet faxviestit ja lähettämistä odottavat viestit. Lisää muistia voi vapauttaa ottamalla faksitallennuksen pois käytöstä.

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu/Set.
    2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Puh.vast.aset. (SETUP TAD tai SETUP MSG CTR) ja paina Menu/Set.
    3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Ed.läh/tall. (FORWARD/STORE) ja paina Menu/Set.
    4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Faksitallennus (FAX STORAGE) ja paina Menu/Set.
    5. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön EI? ja paina Menu/Set
    6. Kun tulostus on valmis, paina Stop/Exit.
  3. Muistissa olevat faksiviestit tulostetaan seuraavasti.

1. Paina Play/Record. Laite toistaa muistissa olevat ääniviestit kahden sekunnin sisällä.
    2. Kun muistissa olevat ääniviestit on toistettu, näytössä kysytään haluatko tulostaa muistissa olevat faxviestit. Kysymystä ei tule jos muistissa ei ole faxviestejä.
    3. Tulosta faxviestit painamalla 1 (KYLLÄ).

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-T106