MFC-3820CN

Näyttöön tulee ilmoitus "(VÄRI) PIAN LOPPU". Mitä se tarkoittaa ja miten ilmoituksen saa pois?

Näytön ilmoitus "(VÄRI) PIAN LOPPU" tarkoittaa että mainitun värin värikasetti on kohta tyhjä. Ilmoituksen tullessa tarkoitus on että käyttäjä hakee uuden kasetin ja vaihtaa sen kun laite ilmoittaa että väri on loppu. Ilmoitus poistuu vasta kun uusi kasetti on asennettu.

Jos et halua vaihtaa kasettia joka ei ole tyhjä, käytä laitetta siitä huolimatta että näytössä lukee PIAN TYHJÄ. Kasettia ei ole tarkoitus vaihtaa ennenkuin laite ilmoittaa MUSTE LOPPU.

Jos haluat vaihtaa kasetin joka ei ole tyhjä, kasetin vaihto-ohjeet näet täältä .

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-3420C, MFC-3820CN