HL-1210W

Mitä LED-merkkivalot tarkoittavat?

Tekninen nimitys laitteesi merkkivaloille on valodiodi(Light Emitting Diode), eli LED.

Tämä FAQ selittää erilaisten LED-merkkivaloyhdistelmien merkityksen.

Merkkivalojen tila

Virhe-LED on pimeänä.
Valmis-LED on himmennetty.

LED_indication1

LED-yhdistelmän merkitys:

• Laite on lepotilassa. Kun laite on lepotilassa, Valmis-LED on himmennetty, mutta laite voi edelleen vastaanottaa tietoja. Kun laite vastaanottaa tulostustyön, se palaa automaattisesti käyttövalmiuteen ja aloittaa tulostuksen.

• Laite on syvässä lepotilassa (vähentää virrankulutusta enemmän kuin lepotila). Kun laite on syvässä lepotilassa Valmis-LED on himmennetty, mutta laite voi edelleen vastaanottaa tietoja. Kun laite vastaanottaa tulostustyön, se palaa automaattisesti käyttövalmiuteen ja aloittaa tulostuksen.

Takaisin LED-yhdistelmien esimerkkeihin >>

Merkkivalojen tila

Virhe-LED on pimeänä.
Valmis-LED palaa.

LED_indication2

LED-yhdistelmän merkitys:

• Valmis

Laite on valmis tulostamaan.

Takaisin LED-yhdistelmien esimerkkeihin >>

Merkkivalon tila

Virhe-LED pimeänä.
Valmis-LED vilkkuu 1 ,tai 0,5 sekunnin välein.

LED_indication3

LED-yhdistelmän merkitys:

• Tulostaa

Laite tulostaa.

• Odota
     Laite lämpenee

• Jäähtyy
    Laitteen sisäpuoli on erittäin kuuma. Laite keskeyttää sen hetkisen tulostustyön ja siirtyy jäähdytystilaan. Odota, kunnes laite on Valmis-tilassa.

• Tietoja vastaanotetaan
    Laite joko vastaanottaa tietoja tietokoneelta, tai käsittelee niitä muistissa.

• Tietoja jäljellä
    Laitteen muistissa on tulostustietoja. Jos Valmis-LED vilkkuu pitkään eikä mitään tulosteta, voit tulostaa muistissa olevat tiedot painamalla virtapainiketta.

Takaisin LED-yhdistelmien esimerkkeihin >>

Merkkivalon tila

Sekä Virhe-LED että Valmis-LED syttyvät samanaikaisesti, jonka jälkeen Virhe-LED sammuu 0,5 sekunnin kuluttua ja Valmis-LED  sammuu 1 sekunnin kuluttua, jonka jälkeen milemmat valot ovat sammuksissa 1 sekunnin ajan. Tämä kuvio toistuu kunnes virhe korjataan.

LED_indication4

LED-yhdistelmän merkitys:

• Väri loppumassa
    Värikasetti on vaihdettava pian. Osta uusi värikasetti, jotta voit vaihtaa sen, kun -merkkivalot palavat.
    Jos tuloste on vaalea, pidä rumpuyksikkö- ja värikasettikokoonpanoa tasaisesti molemmin käsin ja ravistele sitä varovasti puolelta toiselle useita kertoja väriaineen levittämiseksi tasaisesti kasetissa.

• Vaihda väri(Jatka-tila)
    Laite jatkaa tulostusta kunnes LED ilmaisee Väriaine loppu.

Takaisin LED-yhdistelmien esimerkkeihin >>

Merkkivalon tila

Virhe-LED vilkkuu 1 sekunnin välein. Valmis-LED on pimeänä.

LED_Indication5

LED-yhdistelmän merkitys:

Takaisin LED-yhdistelmien esimerkkeihin >>

Merkkivalon tila

Virhe-LED vilkkuu 4 kertaa ja sammuu 1 sekunniksi.
Valmis-LED on pimeänä.

LED_Indication6

LED-yhdistelmän merkitys:

Takaisin LED-yhdistelmien esimerkkeihin >>

Merkkivalon tila

Virhe-LED vilkkuu 3 kertaa 0.5 välein ja Valmis-LED syttyy. Tämän jälkeen molemmat LEDit sammuvat sekunniksi.

LED_Indication7

LED-yhdistelmän merkitys:

Takaisin LED-yhdistelmien esimerkkeihin >>

Merkkivalon tila

Virhe-LED vilkkuu 3 kertaa ja sammuu 1 sekunniksi.
Valmis-LED on pimeänä.

LED_indication8

LED-yhdistelmän merkitys:

Takaisin LED-yhdistelmien esimerkkeihin >>

Merkkivalon tila

Virhe-LED vilkkuu 2 kertaa ja sammuu 1 sekunniksi.
Valmis-LED ei pala.

LED_indication9

LED-yhdistelmän merkitys:

Takaisin LED-yhdistelmien esimerkkeihin >>

Merkkivalon tila

Virhe-LED vilkkuu kahdesti.
Valmis-LED on pimeänä.

LED_indication9

LED-yhdistelmän merkitys:

• Väärä koko
    Lokerossa on väärän kokoinen paperi. Aseta kasettiin oikean kokoista paperia ja määritä kasetin paperikoko.

Takaisin LED-yhdistelmien esimerkkeihin >>

Merkkivalon tila

Virhe-LED vilkkuu 4 kertaa ja sammuu 1 sekunniksi.
Valmis-LED on pimeänä.

LED_indication10

LED-yhdistelmän merkitys:

Takaisin LED-yhdistelmien esimerkkeihin >>

Merkkivalon tila

Virhe-LED) ja Valmis-LED syttyvät vuorotellen.

LED_indication11

LED-yhdistelmän merkitys:

• Tulostuksen peruutus
    Laite peruuttaa työtä.

Takaisin LED-yhdistelmien esimerkkeihin >>

Merkkivalon tila

Virhe-LED vilkkuu.
Valmis-LED vilkkuu.

ServiceCall

LED-yhdistelmän merkitys:

Takaisin LED-yhdistelmien esimerkkeihin >>

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-1210W, HL-1212W