ADS-1100W

Huoltokutsun merkkivalot

Jos laitteessa on virhe, jota käyttäjä ei voi poistaa, laite ilmaisee huoltokutsun tarpeen sytyttämällä kaikki LED-merkkivalot alla kuvatulla tavalla.

ServiceCall01

Jos näet yllä kuvatun huoltokutsun merkkivalon, katkaise virta, kytke virta uudelleen ja yritä tulostaa uudelleen.

Jos laitteen sammuttaminen ei auta, paina stop. Silloin merkkivalot syttyvät ilmoittaen missä vika on kuvassa näkyvällä tavalla.

ServiceCall02 ServiceCall03 ServiceCall04
ServiceCall05 ServiceCall06

Kirjoita merkkivalojen osoitus muistiin ja ota yhteyttä Brother-tukeen.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-1100W