ADS-2100e

Huoltokutsu

Jos kaikki merkkivalot vilkkuvat yhtä aikaa kuvan mukaisesti, se on osoitus jostakin laiteviasta. Ensin sammuta laite irroittamalla sähköjohto. Odota hetki ja kytke sähköjohto.

Service Call LED indication

Jos kaikki merkkivalot edelleen vilkkuvat yhtä aikaa, ota yhteyttä huoltoon.

Ensin katso missä osassa vika on. Kirjoita vikailmoitus muistiin ja ota sitten yhteyttä jälleenmyyjääsi tai Brotherin tukeen.

1. Paina Scan to PC niin tietyt valot syttyvät. Paina Scan to USB niin toiset valot syttyvät. Valojen osoituksesta näet missä on vika allaolevan taulukon mukaisesti.

Vikakoodi

Paina Scan to PC -näppäintä

Paina Scan to USB -näppäintä

0 x A7 (lukupää)

0 x A7 Scan to PC error indication

0 x A7 Scan to USB error indication

0 x A9 (ohjelmavirhe)

0 x A9 Scan to PC error indication

0 x A9 Scan to USB error indication

0 x E6

(EEPROM vika)

0 x E6 Scan to PC error indication

0 x E6 Scan to USB error indication

2. Kirjoita vikailmoitus muistiin ja ota sitten yhteyttä jälleenmyyjääsi tai Brotherin tukeen.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-2100, ADS-2100e