MFC-9420CN

Näyttöön tuli ilmoitus Paperitukos B ("Paper Jam B"). Mitä teen?

Jos paperi juuttui laitteen sisään, toimi seuraavasti:

Paperi juuttui lähelle kiinnitysyksikköä, joka lämmittää kaikki tulostetut sivut. Se on kuuma jos laitteella on tulostettu. Varo koskemasta kuumia osia.

1. Sammuta laite virtakytkimestä. Kiinnitysyksikkö on kuuma jos laitteella on tulostettu. Odota että laite ehtii jäähtyä ennenkuin alat poistaa paperia.

2. Avaa takakansi.

3. Jos paperi on juuttunut lähtiessään paperikasetista, poista juuttunut paperi vetämällä sitä hitaasti molemmin käsin itseäsi kohti.

4. Jos paperi jäi kiinni telaan (1), poista juuttunut paperi vetämällä sitä hitaasti molemmin käsin itseäsi kohti.

5. Jos paperi juuttui kiinnitysyksikköön, käännä kiinnitysyksikkön vapautusvivut telan molemmin puolin ensin auki-asentoon.

6. Poista juuttunut paperi vetämällä sitä hitaasti molemmin käsin itseäsi kohti.

7. Käännä laite ympäri tarvittaessa ja vedä paperi ulos kiinnitysyksiköstä.
    Nosta skanneri (2) yläasentoon. (Tarkista että takakansi (1) on auki.)

Open Unit

Kiinnitysyksikkö on kuuma jos laitteella on tulostettu. Varo koskemasta kuumia osia. Palovammojen välttämiseksi odota että laite ehtii jäähtyä ennenkuin alat poistaa paperia.

Caution

8. Kiinnitysyksikkö irroitetaan laitteesta kääntämällä molemmilla sivuilla olevat kiinnitysvivut auki-asentoon.

Image

9. Nosta kiinnitysyksikkö ulos kahvoista kiinnipitäen.

Image

10. Aseta kiinnitysyksikkö ylösalaisin pöydälle kuten kuvassa näkyy. Katso että valkoinen ratas on vasemmalla puolella. Yritä poistaa juuttunut paperi pyörittämällä valkoista ratasta.

fusing unit

Älä käännä ratasta väkisin. Jos ratas ei liiku, koko yksikkö täytyy purkaa. Ota yhteyttä Brother-huoltoon.

11. Kun juuttunut paperi on poistettu, aseta kiinnitysyksikkö takaisin tulostimeen. Varmista että kiinnitysyksikkö menee pohjaan asti.

12. Kiinnitysyksikkö kiinnitetään kääntämällä molemmilla sivuilla olevat kiinnitysvivut kiinni-asentoon.

13. Käännä kiinnitysyksikkön vapautusvivut telan molemmin puolin kiinni-asentoon.

14. Sulje skanneri ja takakansi.

15. Kytke virta päälle tulostimeen.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-9420CN