MFC-9760

Miten vaihdetaan rumpukasetti?

Rumpukasetti vaihdetaan seuraavasti:

Älä puhdista laitetta sisä- tai ulkopuolelta syttyvillä aineilla tai millään suihkepulloissa myytävällä puhdistusaineella. Voit aiheuttaa tulipalon tai saada sähköiskun.

Välittömästi tulostuksen jälkeen tietyt laitteen sisäosat ovat kuumia. Kun avaat kannen, älä koske kuvassa varjostettuina näkyviin osiin:

1. Avaa etukansi.
    Vedä ulos rumpukasetti-värikasetti-yhdistelmä. Aseta rumpukasetti-värikasetti-yhdistelmä pöydälle sanomalehden päälle siltä varalta että siitä valuu värijauhetta ulos.

2. Paina oikealla reunalla oleva lukitusvipu alas niin voit nostaa värikasetin pois rumpukasetista.
  3. Ota uusi rumpukasetti pois pakkauksestaan vasta kun se asennetaan tulostimeen.
    Pakkaa käytetty rumpukasetti huolellisesti jotta värijauhe ei valu ulos kasetista. Kierrätä käytetty rumpukasetti tai heitä pois paikallisten määräysten mukaan. Älä heitä käytettyä rumpua kotitalousjätteisiin.

Kysy tarvittaessa neuvoa paikalliselta jätehuoltoviranomaiselta.

4. Aseta värikasetti uuteen rumpukasettiin.
  5. Aseta rumpukasetti-värikasetti-yhdistelmä tulostimeen. Älä sulje etukantta.
  6. MFC-9800/MFC-9880 käyttäjät:
    Paina Clear-näppäintä.

DCP-1400/MFC-9760 käyttäjät:
    Paina Clear Settings-näppäintä.

MFC-9700 käyttäjät:
    Paina nuoli oikeaan-näppäintä.

7. Paina näppäintä 1.
  8. Kun näyttöön tulee teksti ACCEPTED, voit sulkea etukannen.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-9760, MFC-9880