HL-4000CN

Miten voin estää muita muuttamasta tulostimen asetuksia?

Asetusten suojaaminen on mahdollista.
Voit määrätä että asetusten muuttaminen vaatii salasanan.
Tästä on apua myös jos laitteella on vain yksi käyttäjä; silloin asetuksia ei tule muutettua vahingossa.

1. Paina Menu.
  2. Painamalla nuoli ylös tai alas-näppäimiä valitse Maintenance.
  3. Näytössä lukee Maintenance. Siirry valikkoon painamalla nuoli oikeaan-näppäintä.
  4. Painamalla nuoli ylös tai alas-näppäimiä valitse Security.
  5. Näytössä lukee Security. Siirry valikkoon painamalla nuoli oikeaan-näppäintä.
  6. Valitse PanelSetProtect ja sitten ON painamalla nuoli oikeaan-näppäintä.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-4000CN, HL-4200CN