HL-2270DW

Muuta aikaa jonka laite odottaa ennenkuin se siirtyy säästötilaan.

Tulostin siirtyy säästötilaan kohta tulostustyön päättymisen jälkeen energiankulutuksen pienentämiseksi. Voit muuttaa aikaa jonka tulostin odottaa ennenkuin se siirtyy säästötilaan. Kun laite vastaanottaa tulostettavaa tietoa laite poistuu säästötilasta.

Voit muuttaa aikaa jonka tulostin odottaa ennenkuin se siirtyy säästötilaan joko ohjauspaneelista tai tulostinohjaimen asetuksista.

Asetus talletetaan tulostimen muistiin eikä se palaa oletusarvoonsa.

Windows-käyttäjät:
HUOM: Kuvat esittävät tietyn tämän sarjan mallin ikkunoita ja ne voivat olla erinäköisiä kuin sinun Brotherissasi.

1. Valitse sovelluksessa Tiedosto => Tulosta (File => Print).
    Application
  2. Katso että sinun mallisi on valittu ja napsauta Määritykset tai Ominaisuudet (Properties).
    Properties
  3. Valitse välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja Other Print Options.
    Advanced Tab - Other Print Options
  4. Kohdasta Printer Function valitse Lepoonmenoaika ("Sleep Time") ja valitse haluttu vaihtoehto.

Asetukset ovat seuraavat:

• Auto [Intelligent Sleep Mode
      Tämä asetus valitsee automaattisesti parhaan arvon sen mukaan miten usein tulostinta käytetään.
    • Printer Default
      Tällä asetuksella käytetään tulostimessa olevaa arvoa, oletusarvoa jos sitä ei ole aikaisemmin muutettu.
    • Manual
      Voit valita halutun arvon kirjoittamalla sen laatikkoon tai painamalla nuoli ylös- ja alas-näppäimiä.
      Sleep Time
  5. Napsauta OK.
  6. Napsauta OK.
  7. Napsauta OK.
    Tulostin siirtyy säästötilaan kun annettu aika on kulunut viimeisestä tulostuksesta.

Macintosh-käyttäjät:
HUOM: Kuvat esittävät tietyn tämän sarjan mallin ikkunoita ja ne voivat olla erinäköisiä kuin sinun Brotherissasi.

1. Valitse sovelluksessa File ja avaa ikkuna Print.
  2. Valitse ikkunassa kohta "Print Settings".
  3. Osoita Advanced ja sitten kohdassa Sleep Time oikealle osoittavaa nuolta niin voit muuttaa asetusta.
  4. Valitse oikea arvo lepoonmenoajalle.

Asetukset ovat seuraavat:

• Printer Default
      Tällä asetuksella käytetään tulostimessa olevaa arvoa, oletusarvoa jos sitä ei ole aikaisemmin muutettu.
    • Manual
      Voit valita halutun arvon kirjoittamalla sen laatikkoon tai osoittamalla nuoli ylös- ja alas-näppäimiä.
      Sleep Time
  5. Osoita Print.
    Tulostin siirtyy säästötilaan kun annettu aika on kulunut viimeisestä tulostuksesta.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2130, HL-2132, HL-2135W, HL-2240, HL-2240D, HL-2250DN, HL-2270DW