MFC-6490CW

Kuinka muutetaan aikaa jonka laite odottaa ennenkuin se siirtyy säästötilaan?

Tulostin siirtyy säästötilaan kohta tulostustyön päättymisen jälkeen. Säästötilassa osa laitteen toiminnoista sammutetaan energiankulutuksen vähentämiseksi. Voit muuttaa aikaa jonka tulostin odottaa ennenkuin se siirtyy säästötilaan. Oletusarvo on 10 minuuttia.

Säästötilassa laitteen näytössä ei näy mitään.

Jos Brother oli säästötilassa kun muutit odotusaikaa, uusi asetus tulee voimaan kun laite ottaa vastaan faksin tai tietoa tietokoneesta tai tekee kopion.

Voit muuttaa aikaa jonka tulostin odottaa ennenkuin se siirtyy säästötilaan seuraavasti:

1. Paina Menu.
  2. Painamalla nuoli ylös tai alas-näppäimiä valitse General Setup. Paina OK.
  3. Painamalla nuoli ylös tai alas-näppäimiä valitse Sleep Mode.
  4. Painamalla nuoli vasempaan tai oikeaan-näppäimiä valitse 1 Min, 2 Mins, 3 Mins, 5 Mins, 10 Mins, 30 Mins tai 60 Mins mitkä ovat odotusajan pituuden vaihtoehdot. Paina OK.
  5. Paina Stop/Exit.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-385C, DCP-585CW, DCP-J515W, DCP-J715W, MFC-490CW, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW