HL-2140

Kuinka muutetaan aikaa jonka laite odottaa ennenkuin se siirtyy säästötilaan?

Voit muuttaa aikaa jonka tulostin odottaa ennenkuin se siirtyy säästötilaan:

Windows-käyttäjät:

1. Avaa Tulostimet-kansio.
  2. Napsauta Brotherin nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse avautuvasta valikosta Ominaisuudet ("Printing Preferences").
  3. Avaa välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja sieltä Laiteasetukset (Device Options).
  4. Kohdasta Kirjoittimen toiminto (Printer Function) valitse "Sleep Time".
  5. Valinnalla Sleep Time on useita mahdollisia vaihtoehtoja.
    Voit antaa halutun arvon valitsemalla "Manual" ja sitten arvon nuoli ylös tai alas-napilla.
  6. Napsauta OK.

Macintosh-käyttäjät:

1. Valitse valikosta File kohta "Print" niin pääset tulostusvalikkoon.
  2. Kohdasta Presets valitse "Print Settings".
  3. Avaa välilehti Advanced ja kohdasta Sleep Time valitse "Manual".
  4. Kirjoita haluttu aika minuutteina laatikkoon.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2140, HL-2150N, HL-2170W