HL-5250DN

Kuinka muutetaan aikaa jonka laite odottaa ennenkuin se siirtyy säästötilaan?

Voit muuttaa aikaa jonka tulostin odottaa ennenkuin se siirtyy säästötilaan seuraavasti:

1. Napsauta tulostimen nimeä Tulostimet-valikossa oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Ominaisuudet (Properties).
  2. Valitse Printing Preferences ja välilehti Advanced.
  3. Valitse Device Options, kaksoisnapsauta Sleep Time ja voit muuttaa asetuksia.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-5240, HL-5250DN, HL-5270DN, HL-5280DW