Koti > Verkko > Verkkotoiminnot > Verkkoasetusten palautus tehdasasetuksiin

Verkkoasetusten palautus tehdasasetuksiin

Vastaavat mallit:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW
Voit palauttaa laitteen verkkoasetukset laitteen ohjauspaneelista tehdasasetuksin. Tämä palauttaa kaikki tiedot järjestelmänvalvojan salasanaa lukuun ottamatta.
image
  • Voit myös palauttaa tulostuspalvelimen tehdasasetuksiin WWW-pohjaisen hallinnan avulla.
  1. Valitse [Verkko] painamalla painiketta image tai image ja paina sitten painiketta OK.
  2. Valitse [Verkon nollaus] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Noudata laitteen ohjeita verkkoasetusten palauttamiseksi.
    Laite käynnistyy uudelleen.