Koti > Verkko > Verkkotoiminnot > Verkkoasetusten palautus tehdasasetuksiin

Verkkoasetusten palautus tehdasasetuksiin

Voit palauttaa laitteen verkkoasetukset oletustehdasasetuksiin laitteen ohjauspaneelista. Tämä palauttaa kaikki tiedot, kuten salasanan ja IP-osoitteen.
image
  • Tämä toiminto palauttaa kaikki verkon asetukset tehdasasetuksiin.
  • Voit myös palauttaa tulostuspalvelimen tehdasasetuksiin WWW-pohjaisen hallinnan avulla.

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

1. Valitse [Verkko] painamalla painiketta image tai image ja paina sitten painiketta OK.
  2. Valitse [Verkon nollaus] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Noudata laitteen ohjeita verkkoasetusten palauttamiseksi.
    Laite käynnistyy uudelleen.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Valitse painamalla image [Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Verkko]>[Verkon nollaus].
  2. [Käynn. uudelleen?] ilmestyy näytölle. Vahvista painamalla [Kyllä]-kuvaketta kahden sekunnin ajan.
    Laite käynnistyy uudelleen.